jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | august 19, 2021

Hit The Rodeo With IVY PARK

Den legendariske Beyoncé har igen arbejdet sammen med adidas om at levere en helt ny lancering af IVY PARK. Det ikoniske collab fortsætter med en fjerde kollektion, og denne gang rammer de ‘RODEO’-livsstilen.

De tidligere adidas x IVY PARK -kollektioner har oplevet megasucces, og hypen omkring denne seneste lancering har været enorm. Man bliver derfor nødt til at være hurtig, inden kollektionen rives væk.

sommeraktiviteter

Rep The Rodeo

Siden det første collab i 2019 har Beyoncé og adidas skubbet grænserne til det maksimale for at omdefinere, hvad amerikansk sportstøj egentlig betyder.

RODEO-kollektionen falder i kvinders størrelser og tager designinspiration fra de ikoniske stilarter hos cowgirls og cowboys, der var banebrydende i Amerikas RODEO-scene. Med en opdateret tilgang til OG-stilen, remixer den helt nye RODEO-lancering klassisk street-stil og sportstøj med elementer inspireret af Vesten.

sommeraktiviteter

Every Body Welcome

Med inklusivitet som prioritering, har IVY PARK RODEO-kollektionen et alsidigt udvalg af størrelser, der strækker sig fra XS til 4XL.

Denne lancering er nemlig designet til alle pasformer. Vælg mellem oversize-stilen eller tætsiddende hverdags- og sportstøj som krammer din krop. Størrelserne er også kønsneutrale, så alle kan finde det perfekte outfit. 

Mange af produkterne i denne kollektion bruger adidas’ UNITEFIT – et pasformssystem, der skaber tøj og størrelser til begge køn, hvilket giver en mere inkluderende stil til enhver.

sommeraktiviteter

Western Wear Drippin’ With Heritage

IVY PARK RODEO-lanceringen indeholder en eklektisk kombination af tøj, sko og tilbehør, der lander hos JD Sports. Med looks inspireret af klassisk Americana-tøj, sammensmeltet med vestlige elementer, bringer RODEO-kollektionen en opdateret cowgirl- og cowboy-stil. 

Hop i denim fra top til tå med IVP x adidas Denim Track Jakke, Denim Bodysuit og Denim Wide Leg Snap Bukser. Jakken kommer i mørk indigo-denim, som giver et OG-americana look og afrundes med et ‘IVY’ all-over logo, desuden knapper i taljen som giver et 2-i-1-look. 

Bukserne giver dig en 90’er-stil med ultra-wide ben og knapper fra knæene for dit helt eget opfrisket look. 

Uanset om du træner hårdt eller afslappet, har IVY PARK inkluderet alt det som hjælper dig, nå dine fitnessdrømme. Støttende sports-bh’er og strømpebukser er også med i kollektionen, i farverne Ambient Blush og Glory Blue.

sommeraktiviteter

Sporty Essentials

Opgrader din garderobe med en række athleisure-looks i form af beskårne sweats, oversize joggingbukser og behagelige shorts. Lander i farverne: Glory Blue, Purple Glow og Ambient Blush, desuden kan du vælge monokromatiske looks eller blande det hele sammen i dit helt eget colour block.

Kompletgør også dit RODEO-look med Americana tilbehør, med IVY PARK 3-pack bandanas, eller gå efter taljetasker og bucket hats. 

Denne kollektion indeholder også 2 eksklusive sko – adidas x IVY PARK Ultraboost OG i farven Night Marine og Super Sleek Chunky-sneakers i farverne Core White/Glory Blue som giver 90’er vibes.

Shop Nu!

Er du klar? Shop den seneste adidas x IVY PARK RODEO-kollektion hos JD nu!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg