jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | august 27, 2021

Eksklusiv Raffle: Nike Dunk

Vi er tilbage med endnu et Nike Dunk drop! Mangler du lidt ‘Swoosh freshness’ i din samling? Vi har dig dækket. Nike lancerer nemlig ikonet fra 1985 den 2. September 2021, i dets ‘Georgetown’ colourway til herrer og børn – fra småbørn til junior! 

Nike Dunk er kendt for at blive udsolgt så snart de rammer hylderne. Derfor giver vi JDX-medlemmer chancen for at reservere et par i vores eksklusive raffle! Har du brug for et par til samlingen? Find ud af hvordan herunder ⬇️

Back from ’85

Disse sneakers bringer Peter Moores signatur silhuet fra 1985 tilbage, og de forbliver tro mod deres rødder. Denne ‘Georgetown’ version lander i ‘Wolf Grey’ og ‘Dark Obsidian’ og er præcis som OG-modellen, da den beholder det friske colour block design.

Med en overdel af premium læder, hviler disse low-profile sneakers på en blød skummet midtersål som giver let dæmpning, hver gang du og børnene snører dem på. Som altid, afsluttes de med det ikoniske Swoosh logo langs siderne.

Tilmeld Nu

Med eksklusiv adgang til JDX-medlemmer, giver denne raffle dig chancen for at reservere et par inden de officielt rammer hylderne. Lyder det godt? Find mere info om JDX raffles her.

Tilmeldinger skal registreres inden D. 01.09.2021 kl. 12.00 GMT+1. Vilkår & Betingelser gælder.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg