Har du mistet motivationen? 4 tips til hvordan du kommer tilbage til din (hjemme)træning

Har du i disse dage lidt svært ved at holde motivationen i forhold til træningen? Er der gået for meget Netflix i den? Det kan i alt almindelighed være svært at hænge i med træning, og måske i særdeleshed lige nu, hvor træningen er begrænset til din egen stue. Bare rolig, JD er klar til at hjælpe med tips til, hvordan du holder fanen højt og får gennemført din træning!

1. Sæt et mål og track dine fremskridt

Vil du løbe et halvmaraton næste sommer, løfte 60 kg fra bænken eller lave planket i x antal minutter?
Sæt dig selv et konkret mål, som du kan nå. Det tager lang tid at nå mål, og derfor er det værd at opdele dem i mindre milepæle. Registrer resultaterne efter hver træning, så du kan spore dine fremskridt. Skriv også dit humør ned efter din træning – du finder snart ud af, at træning vil gøre dit humør bedre, og du vil ikke længere springe over et træningspas.

2. Beløn ​​dig selv

Husk at belønne dig selv når du når dine milepæle. Det behøver ikke være noget stort. Du kan eksempelvis sende en snap og prale lidt til dine bedste venner, når du har gennemført dagens cirkeltræning eller yogarutine.

3. Planlæg og strukturér din træning

Planlæg dine træningspas på forhånd, især lige nu hvor dagene nemt kan flyde over i hinanden, er det super godt, at have faste rutiner skrevet ned. Når et træningspas er markeret i din kalender, holdes du i højere grad fast på, at der er noget, du skal.

4. Opgrader dit træningsoutfit

Opgrader dit gamle lurvede træningstøj med noget nyt, som du føler dig nice i. Selvom du i øjeblikket træner alene derhjemme, har det betydning hvad du bærer. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas, ellers kan det blive nemt at hoppe over et træningspas eller to.
Har du brug for inspiration til nyt træningstøj Tjek JDs sortiment ud her.

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Stine Berdiin

Lige landet: adidas Originals ZX22

Har din sneakersamling brug for en ...

-->

SNEAKERS | Stine Berdiin

NIKE 50 ÅR

Vi fejrer

SNEAKERS | Stine Berdiin

Future-Forward komfort fra Ozweego Knit

adidas Originals’ ikoniske -->