jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juni 5, 2020

GUESS x J Balvin

Overvejer du at føje lidt farve til dine sommeroutfits? Så har vi gode nyheder til dig. J Balvin har slået sig sammen med Guess for at lave hans anden capsule kollektion, og de seneste looks er lige landet her hos JD!

Kollektionen er inspireret af den colombianske sanger og rappers hjemby Medellin, samt hans femte solo album ‘Colores’, der udkom tilbage i marts. Så du kan forvente sommertøj i friske farver, der skiller sig ud i gadebilledet.

Har du ventet siden Guess teasede kollektionen tilbage i februar? Følg med her for at finde ud af mere om det, samt hvordan du kan få fat i det!


Samarbejdet

Det er ikke første gang, J Balvin slår sig sammen med de store navne. Han har tidligere arbejdet med Justin Bieber, J-Lo og mange flere! Det er heller ikke første gang, han har droppet en kollektion med GUESS. Første gang Balvin slog sig sammen med mærket var sidste sommer, da de samarbejdede og lancerede ‘Vibras’-kollektionen. Da det første samarbejde virkelig rykkede, blev de enige om at komme tilbage i 2020 til runde to.

Med T-shirts, shorts, hoodies of meget andet har kollektionen sikret, at den afslappede stil er dækket. Det farverige look er inspireret af gaderne i colombianerens hjemby Medellin – byen hvor hans stjernekarriere startede


Shop ‘Colores’-kollektionen

Kan du lide, hvad du ser? Hvis du vil have fat på en bid af kollektionen, så tjek hele Guess x Balvin kollektionen hos JD lige nu.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg