jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | april 28, 2021

Genoplivet & Opfrisket: New Balance 2002R

Tilbage i 2010 lancerede New Balance deres 2002-sneaker; En teknisk løbesko, som må siges at tilhøre toppen indenfor den kategori! Kun lidt over 10 år senere har de fundet den velkendte silhuet frem igen – Nemlig i form af New Balance 2002R

Disse sneakers er inspireret af løbeskoen fra 2010, og de har beholdt OG-designlinjerne, men har fået en opgradering med moderne detaljer. Tjek dem ud!

Running Style Revisited

2002-sneakeren kom tilbage sidste år i forbindelse med et yderst attraktivt collab med den amerikanske designer, Salehe Bembury. I år tilbyder brandet 2002R i friske colouways, inklusiv en masse JD-exclusive items!

Tilbage i 2010 var NB 2002 toppen af ​​performance-løbesko. Nu er den tilbage, og den er blevet frisket lidt op – hvilket gør, at den både egner sig til banen og til gaden. 2002R har en overdel i mesh og ruskind, der kommer i farver til både mænd og kvinder. Den har den samme teknologi som OG med en ABZORB-mellemsål for maksimal komfort samt en stødabsorberende N-ergy ydersål.

Med slanke linjer og udskårne detaljer tilbyder 2002R et futuristisk tag på en klassiker – over et årti senere! Den har selvfølgelig også det legendariske New Balance ‘N’ logo på siderne.

Lace Up in the Latest

For at vise dig hvordan de kan bæres, er Arsenal FC’s Bukayo Saka (@bukayosaka87) og modellen Aish (@TBC) hoppet i det seneste og hotteste fra New Balance.

For at bevise, at 2002R både kan bruges sporty og casual, så har Saka og Aish parret dem med alt fra joggingbukser og trackpants til jeans.

Hvordan vil du style dem? Snup et par nu, og se hele New Balance 2002R kollektionen. 👟

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg