jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | november 7, 2022

Gear op til efteråret med EA7

Vil du gerne op i gear til de koldere måneder? Så skal du ikke lede længere! Emporio Armani EA7 har nemlig netop lanceret deres nyeste produkter til både herrer og damer. 

Sæsonens nye kollektion er designet til de lave temperaturer. De nyeste designs inden for tøj og sneakers vil med garanti få folk til at dreje hovedet. 

Få et smugkig på det seneste udvalg her…

 

Essentials med et twist

Fra afslapning derhjemme til weekendplaner med vennerne – skift din stil ud med de helt nye t-shirts, tracksuits, sweatshirts og meget mere fra EA7. 

Et luksuriøst twist til dine essentials. De har beholdt det klassiske og afslappede design, og deres farver er både iøjnefaldende og kontrastfulde. EA7s nyeste kollektion fornyer ethvert outfit og sørger for, at du altid skiller dig ud. 

Uanset om du går efter en sporty vibe eller et street look, kan du holde dig varm med strikket polyester og ultrablød bomuld. 

Tilføj flere lag med lynlås, ribkanter og hætter, der kan justeres ved hjælp af snørre, så du kan holde dig varm og komfortabel dagen lang. Det ikoniske EA7 logo kan selvfølgelig spottes på hele kollektionen.

Woman wearing emporio armani ea7 clothes
Black Emporio Armani 7 shoes

Premium Vibes fra EA7

For at matche din stil fra top til tå har de også lanceret statement-sneakers, som fuldender dit look. 

Sæt dem sammen med nogle træningsbukser, leggings eller joggingbukser. Disse løbeinspirerede sneakers er lavet i åndbart mesh med syntetiske paneler, som tilføjer stil og støtte. 

De er udstyret med snørebånd og en tætsiddende ankelkrave for en perfekt pasform. Midtersålen er fremstillet i solidt og samtidig let materiale, der giver lækker stødabsorbering når du er på farten. Den skridsikre gummi ydersål sørger for et sikkert fodfæste uanset hvad du laver!

Kan du li’ den nye kollektion? Uanset hvilken stil du har, kan du opdatere din garderobe med Emporio Armani EA7-serien lige her!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg