jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | november 16, 2022

Bliv klar til vinteren med vores loungewear kollektion

Det er tid til at hygge! Bliv klar til sofa-afslapning i dit nye loungewear. ✨.

Det er frysende koldt udenfor, og den varme kakao damper i koppen. Vinteren er om hjørnet, og du har allermest lyst til at hoppe i et par behagelige joggingbukser, ta’ en sweater på og slappe af med en god bog eller film. Vi har udvalgt det mest behagelige tøj til både mænd og kvinder fra JDs loungewear kollektion. Loungewear er også oplagt som julegave. 🎁 Læs mere nedenfor og bliv inspireret!

mand med rødt adidas tracksuit
dame med hættetrøje og joggingbukser fra adidas

Den røde farve er tilbage! Opgrader dit outfit med en rød sweater, et par røde joggingbukser, eller skil dig ud med rødt fra top til tå. Et rødt outfit fungerer som et boost af energi – især på regnfulde dage!

Dit outfit bliver fuldendt med en adidas Originals hættetrøje og et par joggingbukser. Alternativt kan du vælge et tracksuit med joggingbukser og hoodie fra Hoodrich, som har praktiske, skjulte lommer på inderlåret og ærmet.

Oplev den ultimative blødhed! Bløde og luftige materialer som velour og fleece garanterer en fremragende komfort – og det fortjener du!

Med en lysebrun fleecetrøje fra Sonnet kan du holde dig varm, uanset om du skal cykle til universitetet eller vente på bussen tidligt om morgenen. Juicy Couture er også tilbage med deres ikoniske velouroutfit, som giver dig et unikt look.

Trenden fra efteråret fortsætter, og vi er ekstatiske! Vil du falde i et med naturen, så vælg enten et loungewear outfit med camo-print eller jordfarver.

Det klassiske valg kommer fra The North Face. Deres ikoniske camo-outfit, giver dig et velkendt look. Selvom du falder i et med naturen, garanterer vi, at du kommer til at skille dig ud, når du er i byen. Hvis camo-print ikke er noget for dig, så bare rolig! McKenzies lækre loungewear kollektion sørger for, at du kan iføre dig rolige jordfarver. Tjek for eksempel deres lækre beige joggingbukser og hættetrøje ud.

Nike Tech Fleece

Nikes Tech Fleece kollektionen er super populær, og det er der god grund til! Tech Fleece-materialet er let og varmt, og indersiden er behagelig. Nike Tech kollektionen er ikke kun komfortabel! Både trøjerne og bukserne er fremstillet af et let og åndbart materiale, og de praktiske lommer sørger for, at du altid har styr på din mobil, pung, og dine nøgler! Vi anbefaler en Tech Fleece hættetrøje og et par sweatpants til herrer, som kombinerer to forskellige nuancer af grøn. Til damer, har vi fundet et tidløst valg. Dette tracksuit består af en sort Tech Fleece-hættetrøje og et par sweatpants, som er perfekt når vinterens kulde nærmer sig, og du allermest har lyst til at blive indendøre.

Opdater dit look med velkendte logoer og print. Tøj med synlige logoer er in – så tag dit afslapningsoutfit til nye højder med dine yndlingsmærker! 😎

Hoodrichs grå tracksuit har ikonisk print på både brystet og benene. Det gør, at folk ved, hvad du har på, men det skaber også en fed kontrast mellem grå og sort. Emporio Armani EA7 legendariske stil kendetegner deres sweatpants og hættetrøjer, som har deres velkendte branding på både ben og bryst.

Vælg den løstsiddende pasform! Glem stramme, tætsiddende bukser, og erstat dem med et løstsiddende par. Bukser med brede ben er både trendy og behagelige at have på – og de ser virkelig godt ud!

adidas’ sorte træningsbukser til mænd er lavet af åndbart materiale. De er perfekte til en weekend på sofaen eller til træning. Med Pink Soda Sports hættetrøje og joggingbukser får du et casual look, som skiller sig ud. De slidsede bukseben sætter prikken over i’et, og giver dig en fed throwback stil.

Leder du stadig efter et outfit til vintersæsonen? Køb lækkert loungewear til dig selv eller som gave her.
Er du løbet tør for julegaveideer? 🎅 Se vores gave guide her!

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg