jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | april 12, 2019

Den ultimative gaveguide til foråret

Påsken og foråret står for døren, og måske vil du gerne forkæle dine nærmeste med en lille gave? Intet problem! Vi har lavet forårets ultimative gaveguide til dig, som er fyldt med flot, frisk og fabelagtig stil. Bliv inspireret af et par af de nyeste sneakers eller det friskeste tøj, som den perfekte forkælelse.

Sko: De perfekte forårs-sneakers

Vinteren er overstået, og nu er det tid til at komme ud og nyde vejret, så hvad er bedre end et par friske sneakers til at fejre de varmere temperaturer med?

Denne sæson kan vi ikke få nok af åndbare sneakers med Flyknit eller Primeknit. Opdag eventuelt den lækre adidas Ultraboost 19, som er den perfekte gave til fitness-elskeren og den aktive løber. Boost sålen giver denne sneaker skyhøj komfort, men også et kæmpe energiboost!

Tjek den friske adidas Ultraboost her!

Hvis du er til det mere almindelige look, så kan man altid stole på en klassiker: Den hvide sneaker. Her hos JD Sports tilbyder vi et kæmpe udvalg af hvide JD Eksklusive sneakers, som Nike Air Force 1 07 LV8. Air Force 1 fås også med farvede detaljer, så der findes helt sikkert en model for enhver smag. Der er også det fantastiske 90’er ikon til både mænd, kvinder og børn: Fila Disruptor.

Tjek forårets trends her!

Kender du en strandløve eller strandløvinde, som bare ikke kan vente på sommeren, så har JD Sports også noget for dem. Forkæl dem med sandalerne adilette fra adidas eller Benassis fra Nike. Måske de kunne nyde godt af en retromodel også? Tjek sandaler fra både Fila og Champion.

Tøj: Det perfekte forårs-look

Efter en lang og kedelig vinter er det endelig tid til det farverige udseende, der er perfekt til de varme temperaturer.

Karl Kani og Guess er tilbage med nye, flotte retrodesigns, og vi kan ikke få nok af deres look. Champion byder også på et trendy look med deres XL logo hættetrøjer, og hvem kan sige nej til en klassisk t-shirt fra adidas Originals California kollektionen.

Tjek vores fabelagtige retrostile her!

Okay, vi indrømmer det. Det er ikke varmt nok til at hoppe i poolen endnu, men sommeren er lige rundt om hjørnet, og derfor kan man sagtens forkæle sin næste, med de flotteste styles til strand og pool. Her hos JD tilbyder vi et bredt udvalg af badetøj til mænd, kvinder og børn. Se for eksempel de flotte bikinier fra Ellesse og Fila, som ville være den perfekte gave til sommeren.

Vil du gerne forkæle de små i familien? Se eventuelt vores store udvalg af børnemode. Hos JD Sports kan du finde tøj til alle aldre og størrelser og intet er mere cool end tracksuits fra adidas Originals eller Nike, som er perfekte til at style børnene fra top til tå.

Tjek alle tracksuits og træningsdragte til børn her!

Tilbehør: De perfekte forårs-accessories

Hvis sommeren er lige rundt om hjørnet, så er festivalerne det også! En bæltetaske er en stensikker essential til årets fester, så forkæl dine næste med praktisk, brugbar og modig bæltetaske i blå fra The North Face.

Hvis du har familie og venner, der dyrker sport i stor stil, så skal du helt sikkert tjekke vores sportstasker. JD Sports har et stort udvalg af sportstasker, som fås i forskellige størrelser og former, så du kan med garanti finde en taske til alle behov, med masser af plads til træningstøj, sneakers og drikkedunk.

Tjek alt vores tilbehør her!

Vil du gerne se flere produkter? Så se vores store udvalg her, og forkæl dine nærmeste med super flot stil fra JD Sports.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg