jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juni 25, 2019

Lige landet: adidas Originals Supercourt

Sommeren er over os, og en ny sæson betyder nye sneaks! adidas Originals er klar til at forkæle dig med de nye Supercourt-sko, der kommer som en del af adidas’ ‘Home of Classics’-kollektion. 

Kunne du tænke dig at få chancen for at vinde hele Home of Classics-kollektionen? 

Spil JD x adidas Home of Classics ‘Keep ‘em Fresh’ og se, om du kan gennemføre 3 runder på under 2 minutter, samtidig med at du holder dine adi-sneaks skinnende rene. 

Du finder spillet i JD-appen, som downloades her: https://www.jdsports.dk/page/app-download/

Er du nysgerrig på mere viden om den seneste adidas-kampagne og Supercourt-skoen, så bliv på siden og scroll ned. 

Home of Classics

Tidsløse sneakers er kodeordet for den seneste adidas-kampagne; Home of Classics. Ti ikoniske silhuetter er lanceret med respekt for den klassiske adidas-sko men også med blik for nutidens trends. Skoene er både old school og moderne, der er leget med de klassiske design, og stilen er opdateret. 

Home of Classics-kollektionen repræsenterer halvtreds år af adidas sneaker-eventyret. I kollektionen ses opdaterede og helt hvide versioner af Super 80s, Stan Smith, Supercourt, S.c Premiere, Torsion Comp, A. R. Trainer, Nizza Hi RF, Continental 80, Rivalry LO og Supercourt RX. 

Kollektionen er et udtryk for visionen om, at sneakers består af oplevelser og erfaringer. Det er meningen, at de skal bruges – ‘made to get messed up’!
Selvom disse sneaks oprindeligt er designet til banen, er de i dag at finde overalt på gaden, hvor mange streetstyle looks afsluttes af klassiske adidas-stil. 

Supercourt

Modellen Supercourt er den første sneaker fra Home of Classics-kollektionen, der landede hos JD! 

Skoene kommer både til mænd og kvinder, og udover den helt hvide farve, lander de også i flere andre farvenuancer fra off-white til sort. 

Disse sneaks er et skud ud til den old school tennissko og retrolooket. De er designet med en overdel i kvalitetslæder, snørebånd som giver dig den ultimative støtte og en polstret midtersål for ekstra komfort. Supercourt-sneakeren kommer selvfølgelig med 3 striber langs siderne for det ikoniske adidas-look. 

Home of Classics-kollektionen beviser, at enhver skramme fortæller en historie, og det er netop dem, der gør sneakers ikoniske. Få fat i dine Supercourt nu og lad dem vise din historie, dine oplevelser og erfaringer. 

Shop hele kollektionen på hjemmesiden. 

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg