jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | marts 31, 2022

Future-Forward komfort fra Ozweego Knit

adidas Originals’ ikoniske Ozweego sneakers er det ene par sneaks, man bare ikke kan få for mange af. Og nu har de fået en opfrisker i form af de splinternye Ozweego Knit, der fås eksklusivt hos JD.

Ozweego Knit er cool sneakers med en umiskendelig stil, inspireret af throwback 90’er-design, dog uden at gå på kompromis med komforten. Ready to enter Ozworld? Lad os tage et kig på kollektionen …

Bree Runway and Maya Jama in adidas Ozweego Knit in an environment with spacey background

Express Yourself

Ozweego Knit serien er en kollektion designet til fri selvudfoldelse med en cool statement-stil. Ozweego Knit serien vil gøre det nemmere end nogensinde at vælge et par sneakers.

De fås i både herre- og damestrørrelser. Overdelen er i blød og stretchy strik, der giver en sokke-lignende følelse og et strømlinet look. 

Disse sneaks, der er inspireret af løbesko, byder på et sikret snøresystem og syede snørebåndshuller for et lækkert finish, mens det ikoniske hæltræk gør dem nemme at få af og på.

De er lavet med adidas’ tredobbelte polstring, som sikrer uovertruffen komfort. Med en chunky EVA-midtersål for Y2K-inspirerede vibes samt Adiprene og Adiprene+ polstring, får du overlegen støddæmpning med en affjedring og stødabsorbering ulig nogen anden.

images of different adidas Ozweego Knit in various colorways

Enter Ozworld

Gør dig klar til at træde ind i Ozworld, hvor det fejres at være sig selv, og hvor umiskendelig stil er overalt.

Vores piger Maya Jama (@mayajama) og Bree Runway (@breerunway) flekser deres Ozweego Knit sneakers og viser deres ikoniske stil og inspirerende individualitet. Gør som pigerne, og sæt dem sammen med joggingbukser, leggings eller cykelshorts for en afslappet vibe. Tilføj en enkel crop top, eller hold stilen chilled med en oversized sweatshirt. Hvordan du end vælger at style dem, så sætter disse sneaks prikken over i’et på ethvert look.   

Vi har lanceret vores Snapchat-filtre, så du kan få din helt egen Ozworld-oplevelse. Vælger du Mayas eller Brees portal? Hop over i appen, og prøv selv filtret med pastelfarver for en drømmelignende stemning og med forskellige signatur Ozweego Knit silhuetter at vælge mellem!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg