jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | oktober 6, 2022

Find din efterårsjakke 2022

Det er tid til at sige farvel til sommeren og se mod efteråret. 🍂

Efterhånden som vejret bliver koldere, bliver jakken igen en væsentlig del af outfittet. Vi har taget et kig på årstidens udvalg af jakker – tjek de trendy efterårsjakker til kvinder og mænd i 2022 nedenfor! 💯

FILA varsity jakke til mænd
Fred Perry bomberjakke til efteråret

Trendy bomber- og varsity jakker

En monokrom bomber eller en super trendy varsity-jakke fuldender det street-inspirerede look med stil. Den lette jakke kan også bruges indendørs, og på kølige dage kan du tilføje varme til outfittet ved at have en sweatshirt eller hættetrøje på indenunder.

 

Rid på bølgen af ​​trends i FILAs blå og hvide varsity jakke, som sikrer dig et stilrent look. Match den eventuelt med et par jeans, hvide sneakers, eller et par joggingbukser. Fred Perrys sorte bomberjakke opgraderer ethvert efterårsoutfit. Uanset om du skal i byen, på date, eller til forelæsning på universitetet, er denne jakke perfekt til dig.

Lang dunjakke fra Gym King
Emporio Armani EA7 dunvest til mænd

 

Multifunktions veste

Dunvesten holder kroppen varm og er velegnet til både efterår og vinter. Om efteråret skal du bruge en sweater, sweatshirt eller hættetrøje under vesten, og om vinteren kan du tilføje en vest under eller over vinterfrakken for at holde varmen. Hvilken er din yndlingsmodel?

 
Denne eksklusive Emporio Armani EA7 dunvest, som kun kan købes hos JD, er udstyret med en hætte, der holder vinden ude på de grå efterårsdage. Pasformen på Gym Kings lange dunjakke kan justeres med snorene på ryggen, så den passer perfekt til din pasform. Den hævede krave sørger for, at du kan holde varmen når efterårsvinden bider fra sig.

Letvægts anorak fra Hoodrich
Let Nike vindjakke

Lette vindjakker

Selv i Jylland er vindjakkerne populære igen! Den praktiske vindjakke er især velegnet til det varmere vejr i det tidlige efterår og til aktive dage. Hvis det er nødvendigt, kan en vindjakke, foldes sammen så du kan have den med i rygsækken.

 

Hoodrichs vindjakke i anorak-stil har en praktisk lomme foran, så du altid har dine nøgler og mobil ved hånden. Det slidstærke polyesterstof gør vindjakken perfekt til eventyr i naturen og på stranden. Nikes vandafvisende og solbeskyttende jakke er velegnet til både sport og fritid. Med en praktisk lynlåslomme på ærmet, har du altid styr på dine vigtigste genstande.

Berghaus hybrid-jakke
McKenzie hybrid-jakke til herre

Som en vest og en jakke i ét – en hybridjakke

Hybridjakken er den perfekte efterårsjakke. Takket være de tynde ærmer og den polstrede mellemkrop er den varmere end for eksempel en vindjakke, men stadig lettere end en dunjakke.

 

Denne McKenzie jakke har let polstret for- og bagparti samt en justerbar hætte. Det lette polyester materiale gør jakken slidstærk og holder kroppen varm i alt slags vejr. Med denne vandafvisende Berghaus-jakke, er regnvejr er ikke noget problem, da den er fremstillet af vandafvisende Hydroloft materiale. De bløde fleece ærmer giver dig et eksklusivt look, samtidig med at du forbliver komfortabel dagen lang.

Nike dunjakke til herrer
Klassisk dunjakke til damer fra adidas Originals

Varme letvægts dunjakker

På de koldeste efterårsdage kan det være nødvendigt at grave en dunjakke frem fra skabet. En lettere polstret model er velegnet til efteråret, som giver ekstra varme til outfittet uden at være tung og upraktisk.

 

Denne Nike dunjakke har en vandafvisende overflade, let polstring og fleecefor. Det stilrene design giver dig mange muligheder for at sammensætte dig outfit. Hvis du leder efter en jakke med mange funktioner, er Nikes dunjakke perfekt til dig. Adidas’ lette dunjakke med syntetisk polstring holder dig varm på den kolde efterårsdag. I en unik violet farve, sørger denne jakke for at du skiller dig fra mængden. De velkendte striber langs ærmerne sætter prikken over i’et på ethvert outfit.

 

TNF Nuptse jakke til herrer
Crop Nuptse jakke fra TNF til damer

Ikoniske dunjakker fra The North Face

Hvis du stadig ikke har fundet den perfekte efterårsjakke, så bare rolig! Den tidløse dunjakke sætter standarden for efterårets jakke-trends. Hold varmen på de koldeste efterårsdage med en Nuptse jakke fra The North Face. Med en TNF klassiker bliver du ikke kun klar til efterårsregnen, men også til vinterens kulde. Fuldend dit nye retro-fit med et par ikoniske sneakers og et par cargobukser, så er du garanteret misundelige blikke, når du tager ud og oplever efterårets mange farver.

 

TNF Nuptse dunjakken til herrer, giver dig et ikonisk retrolook, som aldrig går af mode. Denne dunjakke til damer sørger for, at du holder varmen uden at gå på kompromis med dit look.

 

Mangler du mere inspiration til efterårslooket? 😏 Læs om efterårets trends her.

 

Du kan også finde vores jakke kollektion lige her.

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg