jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | oktober 19, 2022

Efterårs-heat fra Ellesse 🔥🔥🔥

Ellesse blev grundlagt tilbage i 60’erne af Italieneren Leonardo Servadio, og sidenhen har det populære sportsmærke udviklet sig fra at fokusere på innovativt sportstøj, til det sportsinspirerede streetwear-mærke, vi kender i dag.

Denne sæsons kollektion er ikke anderledes. Lanceringen af deres nyeste look til både mænd og kvinder sørger for, at du kan klare de kolde temperaturer uden at gå på kompromis med dit look. Signaturstilen fra Ellesse er stadig dybt inspireret af sin ski-, tennis- og fitnessarv.

Uanset om du leder efter afslapning i hverdagen eller eventyr i bylivet, så opgradér dine outfits med det helt nye udvalg fra Ellesse. Her er hvad der fik os til at blive hyped…

Make a statement

Er du klar til at sætte tonen for din stil denne sæson? Når efteråret rammer, så er det vigtigt at tilføje flere lag! Dette år er ikke anderledes, og for at gøre det nemt har Ellesse lanceret en ny kollektion af jakker og frakker, som gør dig klar til kaffe-daten.

Enhver rotation af overtøj har brug for et look, som sørger for, at du skiller dig ud. Om det er en træningsjakke med lang lynlås eller en ekstra komfortabel frakke med hætte, så har denne kollektion en model til dig. Den velkendte Ellesse-stil er tilbage med trendy camo-print og retro sports looks.

De praktiske sidelommer med lynlås er perfekte til at opbevare dine uundværlige ting. På brystet finder du det karakteristiske Ellesse-logo.

Modigere end før

Ellesse er velkendt for deres ikoniske farver og retro-inspirerede detaljer. I deres nyeste lancering har de tilføjet marmorprint til de langærmede crop-toppe, kortærmede kjoler og fleecejakker.

Skil dig ud, uanset hvor du befinder dig med den nye kollektion af crop-toppe og kjoler. Kollektionen er fremstillet af strækbart bomuldsstof, som sørger for, at både crop-toppen og kjolen holder formen på de lange dage. Den løstsiddende fleece giver dig fuzzy, plys-komfort, mens den lange lynlås på fronten gør det nemt at køle af, når solen titter frem.

Off-Duty Staples

Når vejret ikke er det rigtige, og du bare har lyst til at slappe af, så er denne kollektion til dig! Forbliv afslappet, når du tilbringer fridagen på sofaen i friske hættetrøjer, joggingbukser og tracksuits. Det bløde bomuldsmateriale sørger for en komfort, der varer ved. De lækre ribkanter sørger for, at tøjet holder på formen og varmen.

Er du parat til lanceringen?! Uanset hvad dine planer er, så tilføj Ellesse til din rotation med vores herre- og damekollektion her!

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg