Feel the power: Nike Swoosh Bra

På samme måde som matchende undertøj kan ændre din dag og dit humør, kan den rette sports-bh virkelig ændre dine workouts!

Hvad den du er den type, der spiller fodbold, træner i fitnesscentret eller danser hele dagen i et studie, kan Nikes sports-bher gøre hele forskellen mellem at have nul motivation til at være klar på A-L-T! Hos JD er vi all about GRL PWR, og Nikes seneste kampagne giver os netop den rette følelse. 

Den seneste kampagne – Swoosh Bra 

I deres seneste kampagne har Nike teamet op med den ultimative dansetrio. Tre dansere fra tre byer med ét fælles sprog; dans. Mød Olivia (@oliviabeckford_), Annisa (@anissa_ghettostyle) og Karen (@karenschweiger).

Fra London, Paris og Berlin ønsker disse kvinder at føle sig empowered i kraft af det tøj de bærer. Når komfort og stil kombineres, da er de stærkest og mest frie. Denne følese tager de med i studiet og overfører til dansen. 

Med en lille smule hjælp fra stylist Emily Moloney (@emilyrosemoloney) er Nike-babes Olivia, Anissa and Karen trådt ud på settet for et Nike photo shoot med et twist – dans skal der til!

Emily har stylet pigerne i alt det nyeste fra Nike, innovative sports-bher, sweatshirts, tanktoppe med mere. Selv når du ikke ser det, virker bhen behind the scenes og får pigerne til at føle sig helt som dem selv og fokuseret på dansen. 

Er du også nysgerrig på styrken ved en Nike sportsbh? Tjek hele kollektionen ud her

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Stine Berdiin

Eksklusiv Raffle Adgang: Nike Dunk Low 'Sail Light Bone'

En ny sæson kalder på en opfriskn...

-->

SNEAKERS | Stine Berdiin

Eksklusiv Raffle Adgang: Nike Dunk 'Lime Ice' & 'Sail Multi-Camo'

Det kan godt være at sommeren er k...

-->

SNEAKERS | Stine Berdiin

Eksklusiv Raffle: Nike Dunk High 'Midnight Navy' & Nike Dunk Low 'Bordeaux'

Stands alt hvad du laver! Swooshet ...

-->