jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juni 4, 2020

Favoritsneaks til sommeren

Sommeren er officielt startet! Vi skriver i hvert fald den 4. juni i kalenderen, og det danske sommervejr har da også vist sig fra sin smukkeste side de seneste dage. 


Vi har bedt nogle skønne influencers om at dele deres bedste bud på en favoritsneaker denne sommer. Du kan følge med på vores instagram og få masser inspiration til hvordan din sommersneaker skal styles, og du kan læse med her for tips til hvilke sneakers, du skal vælge til eksempelvis en cafétur med din BFF, en romantisk date night eller til en dag, hvor du leger turist i din egen by. 

Kvalitetstid med din BFF

Hvad er bedre end en hel aften med din bedste veninde? Ikke ret meget vel! Den danske sommer indbyder til caféture med iskaffe og lange snakke om både stort og småt. Og der er ingen grund til ikke at se skarp ud imens.
Vi er vilde med Liv Tetens styling af de skønne Nike Air Force 1 med grønt Swoosh. I øvrigt en sko, du aldrig går helt galt i byen med. Gør som Liv og brug sæsonens store pasteltrend sammen med et par AF1s. Og ja, du kan sagtens rocke en bøllehat! 
PS – hvis du har brug for mere inspiration til pasteltrenden, kan du tjekke vores hjemmeside ud her.

@livtetens

Tid til date night

Sneakers passer til alt! Også til en romantisk aften med din udkårne. Vi synes, at et par klassiske Stan Smith sneaks fra adidas Originals er perfekte til formålet. Hvad enten I planlægger en middag på restaurant, en gåtur langs vandet eller noget tredje. Få inspiration til styling af vores skønne influencers @saracirkeline og @camillakolby, der viser to skønne outfits med Stan Smiths frem. 

@saracirkeline, @camillakolby

Har du udforsket din egen by?

Sommerferie i Danmark er slet ikke så tosset. Der er masser at se og opleve lige her, og hvor tit har du egentlig leget turist i din egen by? Måske har du boet hele dit liv i Aarhus uden at besøge Aros? Måske har du slet ikke set, alle de smukke gavlmalerier, der er at finde i Aalborgs gader? Eller måske har du glemt at lægge mærke til, hvor smukt der egentlig er i det Amsterdaminspirerede Nyhavn?
Hop i et par lækre sneaks, tag vennerne under armen og gå på opdagelse. Vores influencers hjælper dig på vej med valget af fodtøj!

@joakimmeskali, @cillethomsen
@ shl_dk, @linegranhoj

Du kan shoppe alle favoritsneaks til sommeren her!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg