jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | maj 15, 2020

Fars Dag er lige om hjørnet!

I Danmark fejrer vi Fars Dag den 5. juni, og da det i dag er den 15. maj, kan vi vist godt tillade os at sige: Den er lige om hjørnet.
Din far fortjener naturligvis at blive hyldet på denne særlige dag, og JD står som altid klar med inspiration til gaveidéer.

HISTORIELEKTIONEN

Inden vi kommer til vores specielt udvalgte gaveidéer, får du lige en hurtig update på historien bag dagen.
Fars Dag blev først introduceret i de nordiske lande i 1930’erne. I Sverige fulgte man den amerikanske tradition og lagde dagen den 3. juni, mens man i Danmark valgte at slå Fars Dag sammen med Grundlovsdag den 5. juni.

I 1949 besluttede de nordiske handelskøbmand at flytte dagen til november, da man mente, at det ville gavne omsætningen i den stille tid inden julesalget (ikke helt dumt tænkt).
I Danmark blev Fars Dag i november dog aldrig en succes, og man besluttede derfor at rykke den tilbage til den 5. juni, sådan som vi kender det i dag.

DIN FAR ER NICE – HAN FORTJENER EN GAVE

Kender du det der med, at det kan være ret så svært at købe gaver til far? Han ønsker sig jo aldrig andet end strømper og underbukser…
Bare rolig. Vi har lagt os i selen og fundet nogle gaveidéer frem, sådan at du ikke skal svede over hvilken slags Fars Dags-gave, du dog skal finde på.

NU ER DET SNART SOMMER

Det er tid til at opgradere garderoben med nye lette items. Så hvorfor ikke forære ham en lækker t-shirt eller et par nye badeshorts. Tag et kig på vores summer is callin’-edit og find den perfekte gave til Fars Dag.

COOL SNEAKS

Der er nok ikke mange fædre, som ikke ville sætte pris på et par nye sneaks. Derfor har vi selvfølgelig udvalgt et par af sæsonens favoritter til herrer, som du kan shoppe lige her. Hvad enten din far er til Nike, adidas eller Vans – we got you!

LOUNGEWEAR

Mon ikke din far har fortjent en dag på den lange side. Et godt bud på en perfekt Fars Dags-gave kunne være noget lækkert loungewear, sådan at han kan slappe af men stadig se kniv skarp ud.
Hvad med en lækker sweatshirt fra Nike eller et par joggers fra Under Armour.

Du kan også tjekke vores instagram ud for meget mere inspiration til den perfekte Fars Dags-gave! @jdsportsdk

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg