Er du klar til Black Friday 2021?

Hvis vi siger Black Friday 2021, hvad siger du så? 😝

Mega fedt! 🖤 🖤 🖤 Men… Er absolut shoppe-kaos det første, du tænker på? 👀 

Så er det godt, du lige læser med her, hvor vi tager dig i hånden. For allerede nu vil vi give dig nogle anbefalinger og tips til hvordan, du kan få det meste ud af Black Friday, som jo kun sker én gang om året – nemlig i slut November – og som du nok allerede foregriber, rammer fænomenet butikkerne meget snart.

Hvad er Black Friday?

Har du måske også undret dig over oprindelsen af dette fænomen? Her forklares det kort. Selvom der er forskellige tolkninger på, hvad selve navnet Black Friday står for, er der stor enighed om, hvornår den amerikanske begivenhed skal finde sted. Nemlig fredagen efter Thanksgiving, som er en elsket national helligdag i USA og Canada.

Dette holdes for at fejre en veloverstået høst, og sige tak med familie og elskede. Denne højtidelighed finder sted den fjerde torsdag i november, hvorefter Black Friday rammer gaderne og butiksdørene dagen efter. Her åbnes der op for en fest af gode fund, som også kan blive startskuddet til den kommende måneds gavehandel op til juleaften.

Kom i forkøbet

Men er du egentlig klar? 🔥 Du tænker måske… Hvordan kan man blive klar til Black Friday? For enten gav du op sidste år, eller også fandt du ikke dine yndlings sneakers i den rigtige farve, den rette størrelse, til den rigtige pris, på det rette tidspunkt.

Men frygt ej, for om du vil genskabe hele dit look, bare opfriske garderoben en lille smule eller komme i forekøbet på julegaverne, så kan du forvente at finde de fedeste JD-fund fra alle de lækreste brands som adidas, Nike, PUMA, Fila, Ellese, The North Face og mange flere.

Nedenunder har vi lavet den optimale tjekliste til dig, som vil forberedes til at shoppe amok, uden at det vitterligt skal føles som at shoppe ”amok”.

Top 5 Black Friday Tips 🖤


Oversigt: Klik her.

1. Opret en ønskeliste – nemt i JD-APPen
2. Følg os på de sociale medier og vær hurtig! @jdsportsdkJDSportsDanmark
3. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
4. Klarna: Køb nu, betal senere!
5. Er du JDX -medlem?

1. Opret en ønskeliste 🍀

Om du bruger Stickynotes, Moodboards, Pinterest eller bogmærker, er det smart allerede nu at tænke over, hvad der inspirerer dig for tiden.
Hvilke sneakers vil komplementere det sæt, du købte forleden eller det sæt, du sidder og drømmer om ligenu? Skal der en vinterjakke til?
Derfor anbefaler vi, at du laver en ønskeliste over de produkter, du gerne vil holde øje med under al virvaret.
Vi har gjort det lidt nemmere for dig; hvis du opretter en konto hos JD, så får du nemlig muligheden for at lave en ønskeliste inde på hjemmesiden eller inde i JD-appen, som er super nem og ligetil. 🔥

2. Følg os på de sociale medier 🔎

Det hele sker selvfølgelig on the gram. Og her er vi også aktive. Hold dig opdateret på de seneste nyheder, fedeste outfits, og de allerbedste Black Friday tilbud ved at klikke ind på vores Instagam og Facebook.
Og forresten er der intet galt i at finde inspiration i andres outfits. Det er lige præcis derfor, vi sørger for at lave collabs med en masse influencers, som er klar til at tage dig i hånden og give dig en masse stylingtips.
Holder du dig opdateret på vores insta-collabs, vil du kunne finde en masse inspiration til Black Friday.🔥

3. Tilmeld dig vores nyhedsbrev 💌

Som forrest i feltet holder vi dig opdateret, når rabatterne begynder. Men det er ikke kun Black Friday, som du vil være den første til at vide om. Hver gang vi har nye kampagner, vil du se dem først! Klik her for at tilmelde dig JD nyhedsbrevet og snart finder Black Friday-tilbuddene vej til din indbakke! 🔥

4. Klarna: Køb nu, betal senere! 💰

Vidste du, at hos JD Sports kan du også vælge at betale med Klarna? Når du betaler med Klarna, har du 14 dage til at betale, så du kan shoppe lige nu og her helt uden bekymringer. Det er din chance for at lægge en hættetrøje, et par sneakers eller måske et tracksuit mere ned i indkøbskurven. 🔥

5. Er du JDX – medlem? 💣

Når du downloader appen, får du adgang til en masse eksklusive fordele, som JDX-medlem! Du kan eksempelvis deltage i lodtrækninger og konkurrencer, få tidlig adgang til lanceringer, skippe køer, osv. Alt du skal gøre er, at downloade vores app. Herefter skal du tilmelde dig med en konto, og BUM så er du klar til at modtage e-mails fra os med eksklusive tilbud! 🔥

Er du ligeså klar som os til Black Friday hos JD Sports?
Det lyder godt!

MEN……. 👀 👀 👀 stay tuned!
For efter Black Friday forkæler vi dig selvfølgelig også med en
Cyber-Monday. 🤖

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

MODE | Forfatter

De største streetwear trends i foråret 2022

Foråret er skudt igang, og vi har ...

-->

MODE | Forfatter

HOODRICH 2022

MODE | Forfatter

Nyhed: Nike Air Max Dawn