jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | april 15, 2021

En ny Air-æra: Air Max Genome

Sæson efter sæson leder Nike altid efter innovative muligheder. Fra frisk teknologi og nye styles til opdateringer af de ikoniske silhuetter fra fortiden – Det lykkes dem altid at finde frem til noget STORT.

Tilbage i marts afslørede Nike officielt deres seneste Air Max sneaker; Air Max Genome. Nu er det sidste nye medlem af Air Max-familien landet hos JD.

Har du lyst til at vide mere?

A New Generation

Air Max Genome tilfører Air Max-kollektionen en frisk silhuet. Inspirationen til denne er fra de tidlige 00’ere, hvor man har taget den old-school-stil og redesignet den med et moderne, sportsinspireret twist. Vidste du, at den nyeste silhuet faktisk først blev kaldt ‘DNA’, og senere skiftede navn til ‘Genome’ inden lanceringen? Det må da siges at være udtrykket for et fuldt sæt DNA!

Overdelen er syntetisk og i mesh-paneler, uden synlige syninger, for et mere sporty look. Detaljerne ved midterfoden giver designet en ekstra dimension, mens den polstrede low-cut ankelkrave bidrager til et stilet og comfy look.

Air Max Genome er Nikes første sneaker, der er designet til daglig brug, som er udstyret med præstationsfremmende luftdæmpning. Skoen hviler på en omfattende Air-pude, der er lavet specielt til løb. De giver dig maksimal komfort hele dagen lang.

Ydersålen er også lavet af Nikes genanvendte Grind-gummi og har et gribefast vaffelmønster, som er inspireret af Free Run-familien. Som prikken over i’et har de Nikes legendariske Swoosh på siderne.

Add Some Air

Air Max Genome passer næsten alt – til shorts, joggingbukser og meget mere. Denne smarte model fås nu hos JD til mænd, kvinder og junior i tre forskellige farvekombinationer.

Kunne du også godt tænke dig at hoppe ind i en ny Air-æra? Tjek Nike Air Genome kollektionen ud nu!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg