Eksklusiv Raffle Adgang: Nike Dunk White/Crimson

Er du ligeså obsessed med Nike Dunk som os? Vi bærer nemlig på gode nyheder. I næste uge den 29.04.21, lanceres endnu en smart version af Nike Dunk – i en ny colourway til juniors!

Som med den første landing af Dunks bliver disse sneaks ikke lette at få fat i, og de kommer med garanti til at flyve ud af butikkerne, når de officielt rammer hylderne. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at reservere et par, ved at tilmelde dig den eksklusive online raffle, sådan at du slipper for at stresse på selve lanceringsdagen.

Find ud af mere lige her ⬇️

Dunks for Days

Som opfølgning på damernes colourway, der blev lanceret i sidste uge, er Nike nu klar med endre mere freshness til alle juniors. Med en low-profile stil, bringes Peter Moores OG design linjer fra 1985 tilbage.

De har en premium læder overdel og hviler på en blød skummet midtersål for let og støttende dæmpning, på og af banen. Som altid, bliver disse legendariske sneaks rundet af med Swoosh logo langs siderne.

Tilmeld Nu

Med eksklusiv adgang til JDX medlemmer, vil denne online raffle give dig chancen for at få fat i et par, inden de officielt lander i Nikes unikke colourways af White/Crimson. Lyder det godt? Find mere info her.

Tilmeldinger skal ske inden kl. 11.59 GMT+1, onsdag d. 28.04.2021. Vilkår & Betingelser gælder.

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Marwa

JD SUMMER EDITION: Sommertrends 2021

Yaaaaas, sommeren er her endelig! V...

-->

SNEAKERS | Marwa

Eksklusiv Raffle Adgang: YEEZY BOOST 350 V2 MONO MIST

SNEAKERS | Marwa

Eksklusiv Adgang: Nike Dunk

Har du endnu ikke fået fingrene i ...

-->