jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | april 26, 2021

Eksklusiv Raffle Adgang: Nike Dunk White/Crimson

Er du ligeså obsessed med Nike Dunk som os? Vi bærer nemlig på gode nyheder. I næste uge den 29.04.21, lanceres endnu en smart version af Nike Dunk – i en ny colourway til juniors!

Som med den første landing af Dunks bliver disse sneaks ikke lette at få fat i, og de kommer med garanti til at flyve ud af butikkerne, når de officielt rammer hylderne. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at reservere et par, ved at tilmelde dig den eksklusive online raffle, sådan at du slipper for at stresse på selve lanceringsdagen.

Find ud af mere lige her ⬇️

Nike Dunk

Dunks for Days

Som opfølgning på damernes colourway, der blev lanceret i sidste uge, er Nike nu klar med endre mere freshness til alle juniors. Med en low-profile stil, bringes Peter Moores OG design linjer fra 1985 tilbage.

De har en premium læder overdel og hviler på en blød skummet midtersål for let og støttende dæmpning, på og af banen. Som altid, bliver disse legendariske sneaks rundet af med Swoosh logo langs siderne.

Nike Dunk

Tilmeld Nu

Med eksklusiv adgang til JDX medlemmer, vil denne online raffle give dig chancen for at få fat i et par, inden de officielt lander i Nikes unikke colourways af White/Crimson. Lyder det godt? Find mere info her.

Tilmeldinger skal ske inden kl. 11.59 GMT+1, onsdag d. 28.04.2021. Vilkår & Betingelser gælder.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg