jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | september 2, 2022

De 4 hotteste Nike sneakers lige nu

Er det tid til at opgradere hverdagslooket med nye sko? Det er mildest talt en jungle at navigere i.

Derfor vi har samlet fire par populære Nike-sneakers, der er hotte lige nu. Læs videre nedenfor!

 

Nike Air Force 1 React detaljer
Nike sneakerit: Nike Air Force 1 React sneakers

Hvid Nike Air Force 1 React

Nike Air Force 1 React

Et af verdens mest berømte street-ikoner har fået en opgradering. Vi præsenterer Nike Air Force 1 React! Overdelen er delt i to, med en luksuriøs læderfront, der brækker af med mesh på den bagerste halvdel. Kontrasten mellem de to dele i kombination med de forstærkede TPU-detaljer giver et dramatisk look, der sætter en kant på street-stilen. Fodsengene holdes friske ved hjælp af ventilerende perforeringer ved tæerne.

 

Under overdelen finder vi en robust React mellemsål med stødabsorberende Air-pude. De hvide toner giver dig et par kicks, der fungerer i alle situationer, og som prikken over i’et har skoene broderede Nike-logoer på både hælen og fronten.

Nike Air Max 90 Terrascape päältä

Nike Air Max 90 Terrascape

Kan du lide naturens ro lige så meget som storbyens puls? Sig ikke mere fam. Terrascape er en opvarmet version af Air Max 90 og skabt til dig, der godt kan lide at tage en tur off-road, men ikke vil forstuve dine fødder.

 

Den åndbare mesh-overdel har støttende syntetiske detaljer og hviler på en blød mellemsål i Crater-skum. Selvfølgelig med den velkendte Air-stødabsorbering, der giver en behagelig følelse uden at tynge dig ned. Løkker ved hælen og pløsen gør skoen nem at tage af og på, og en gennemsigtig Grind-ydersål tilføjer en moderne look til festen. Alt i alt: et sikkert kort uanset om du befinder dig i naturen eller i byen.

Nike Air Max 90 detaljer

Nike Air Max 90

Forestil dig følgende: et diskret outfit på arbejdet. En stor mønstret maxikjole. Et retro look med en blomstret skjorte gemt i jeans. En lækker træningsdragt. Fællesnævneren? Hvide Nike Air Max 90 selvfølgelig. Klassikeren, som aldrig går af mode, fungerer med alle outfits.

 

Den lave model blev skabt for at repræsentere den musik og kunst, der dominerede 90’erne, hvor kultur var en vigtig del af den enkeltes identitet. Med en overdel i både tekstil, læder og syntetisk, synlig Air-dæmpning og en ydersål med et gribende vaffelmønster, er AM90 en moderne klassiker, der altid er relevant.

Nike Air Max 95

Nike Air Max 95

En sko, der repræsenterer den menneskelige krop? Jo, du læste helt rigtigt. Nike Air Max 95 er designet med inspiration fra den menneskelige anatomi og løbeæstetikken fra 90’erne. De bølgede detaljer på siden minder om musklernes fleksible bevægelser og repræsenterer styrke, mens den chunky mellemsål med flere Air-enheder er rygraden i skoene.

 

Med en blanding af sort, grå og orange får du et energisk look, der giver dig et boost når du går. Læderdetaljer, dobbelt Air-pude og polstret ankelkrave tilføjer igen en løbestemning til outfittet, hvilket gør skoene til en perfekt kombination af street style og komfort.

 

Du kan som sædvanlig finde de lækreste Nike sneakers på JDs hjemmeside.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg