jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | august 31, 2021

Eksklusiv Raffle: Nike Dunk High ‘Midnight Navy’ & Nike Dunk Low ‘Bordeaux’

Stands alt hvad du laver! Swooshet er tilbage med endnu mere Dunk freshness. Nike har afsløret at de lancerer friske colourways af den ikoniske Dunk-silhuet d. 03. September 2021 – med størrelser til herrer, damer og børn!

Nike Dunk er kendt for at blive udsolgt så snart de rammer hylderne. Derfor giver vi JDX-medlemmer chancen for at reservere et par i vores eksklusive raffle! 

Har du brug for at snøre det seneste på fødderne? Find ud af hvordan herunder ⬇️

Old School Er Tilbage

Disse sneakers bringer Peter Moores signatur silhuet fra 1985 tilbage, og de forbliver tro mod deres rødder. Hver silhuet er præcis som OG-modellen, da det friske colour block design er beholdt. Dunk High lander i Midnight Navy/White til herrer, junior og børn, mens Dunk Low lander i Sail/Dark Beetroot til damer.

Med en overdel af premium læder, hviler disse OG sneakers på en blød skummet midtersål som giver let dæmpning, hver gang de snøres på. Som altid, afsluttes de med Nike branding og det ikoniske Swoosh-logo langs siderne.

Tilmeld Nu

Med eksklusiv adgang til JDX-medlemmer, giver denne raffle dig chancen for at reservere et par inden de officielt rammer hylderne. Lyder det godt? Find mere info om JDX raffles her.

Tilmeldinger skal registreres inden D. 02.09.2021 kl. 12.00 GMT+1. Vilkår & Betingelser gælder.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg