jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | september 13, 2021

Eksklusiv Raffle Adgang: Nike Dunk ‘Lime Ice’ & ‘Sail Multi-Camo’

Det kan godt være at sommeren er kommet til sin ende, men Dunk SZN er langt fra ovre! Nike har nemlig afsløret at en frisk colourway lander senere denne uge, nemlig d. 16.09.21 – i størrelser til både damer og juniors!

Nike Dunk er kendt for at blive udsolgt så snart de rammer hylderne. Derfor giver vi JDX-medlemmer chancen for at reservere et par i vores eksklusive raffle!

Har du brug for at snøre det seneste på fødderne? Find ud af hvordan herunder ⬇️

OG-inspireret

Den kommende lancering byder på Dunk Low i ‘Lime Ice’ til damer, mens ‘Sail Multi-Camo’ lander i størrelser til juniors. 

Disse sneakers bringer Peter Moores signatur silhuet fra 1985 tilbage, med åndbare lufthuller i tå-delen, et tætsiddende snøresystem og en blød skummet midtersål som giver let dæmpning, hver gang de snøres på. 

Med en overdel af premium læder, afsluttes disse sneaks, som altid, med Nike branding og det ikoniske Swoosh-logo langs siderne.

Reservér Nu

Med eksklusiv adgang til JDX-medlemmer, giver denne raffle dig chancen for at reservere et par inden de officielt rammer hylderne. Lyder det godt? Find mere info om JDX raffles her.

Tilmeldinger skal registreres inden D. 16.09.2021 kl. 12.00 GMT+1. Vilkår & Betingelser gælder.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg