Eksklusiv Raffle Adgang: Nike Dunk Low ‘Goldenrod’ & ‘Midas Gold’

Nike Dunk er officielt tilbage fra 1985, og den gode nyhed er, at alle de nye Dunk drops fortsætter. Nike har nemlig afsløret at, skoen lander i to OG-farver til herrer den 11.10.2021.

Nike Dunk er kendt for at blive udsolgt så snart de rammer hylderne. Derfor giver vi JDX-medlemmer chancen for at reservere et par i vores eksklusive raffle!

Har du brug for at snører det seneste på fødderne? Find ud af hvordan herunder.  ⬇️

Et Basketball Ikon

Dunk var oprindeligt skabt til brug på gulve i hårdttræ, men siden hen også blevet bragt ud på gaden. De er nu tilbage i et design, som er inspireret af OG-modellen fra 1985. De kommende Dunk Lows lander i colourways af ‘Goldenrod’ og ‘Midas Gold’; som begge er originale hold farver, og designet i form af signaturfarveblokeringen.

Hver sneak har en overdel af premium læder-materiale, samt åndbare lufthuller i tådelen, og et tætsiddende snøresystem for langvarig komfort. De hviler på en blød midtersål af skum, som giver let dæmpning i alle skridt, og afsluttes med Nike branding. Som altid, bliver de rundet helt af med det legendariske Swoosh logo langs siderne.

Reservér Nu

Med eksklusiv adgang til JDX-medlemmer, giver denne raffle dig chancen for at reservere et par inden de officielt rammer hylderne. Lyder det godt? Find mere info om JDX raffles her.

Tilmeldinger skal registreres inden D. 08.10.2021 kl. 08.00 GMT+1. Vilkår & Betingelser gælder.

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Forfatter

Vores Største Black Friday Nogensinde

SNEAKERS | Forfatter

VIND med JD Street - Vores nye spil i Appen!

SNEAKERS | Forfatter

JD Street: Se JD's Julereklame 2021

Det er den tid på året igen! Den ...

-->