jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | september 15, 2021

Eksklusiv Raffle Adgang: Nike Dunk Low ‘Sail Light Bone’

En ny sæson kalder på en opfriskning! Nike har din ryg, med et helt nyt drop af Dunk som lander lige her. Sørg for at din shoedrobe bliver on point, med den seneste Dunk som lander i en frisk colourway til damer d. 20.09.21.

Nike Dunk er kendt for at blive udsolgt så snart de rammer hylderne. Derfor giver vi JDX-medlemmer chancen for at reservere et par i vores eksklusive raffle!

Har du brug for at snører det seneste på fødderne? Find ud af hvordan herunder.

Old School Style

Dunk var oprindeligt skabt til brug på gulve i hårdttræ, men siden hen også blevet bragt ud på gaden. B-ball ikonet fra 80’erne tager det klassiske design og gøre det moderne med den skinnende overdel og signaturfarveblokeringen. Denne gang lander skoen i en ‘Sail Light Bone’ colourway for en neutral vibe, som stadig skaber trendbølger!

Overdelen er lavet af sprødt læder-materiale, og har åndbare lufthuller i tådelen for langvarig komfort. Desuden har skoen et tætsiddende snøresystem og en polstret low-cut ankelkrave, som lader dig upgrade dit game.

Disse sneaks hviler på en blød skummet midtersål som giver let dæmpning i hvert skridt du tager, mens ydersålen sørger for et ultimativt greb. Som altid, bliver disse sneaks rundet af med det ikoniske Swoosh logo langs siderne, der giver dig det helt klassiske Dunk look.

Reservér Nu

Med eksklusiv adgang til JDX-medlemmer, giver denne raffle dig chancen for at reservere et par inden de officielt rammer hylderne. Lyder det godt? Find mere info om JDX raffles her.

Tilmeldinger skal registreres inden D. 17.09.2021 kl. 08.00 GMT+1. Vilkår & Betingelser gælder.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg