Eksklusiv Adgang: Nike Dunk

Har du endnu ikke fået fingrene i et par Nike Dunk?! Nu har du chancen! Udover at du igen kan få adgang til en af de tidligere lanceringer, får du derudover også chancen for at sikre dig et par Dunks fra den kommende lancering den 15. juni 2021. Du læste rigtigt. Vi har 3 forskellige colourways, med størrelser til både herrer og damer!

I og med at dunk altid bliver udsolgt mere eller mindre med det samme, så sørger vi for, at du undgår stressen med at få fat i et par på lanceringsdagen!  Vi giver vores JDX-medlemmer chancen for at reservere et par inden lanceringen ved at deltage i vores eksklusive lodtrækning!

Vil du gerne vide, hvordan du kan få fat i et par? Læs videre herunder ⬇️

Klassisk style

Disse Dunks forbliver tro mod deres rødder, da skoene bevarer Peter Moores (legenden som også designede Air Jordan 1) originale silhuet fra 1985. Fra monokromatiske farver af sort og hvid, til farverige varianter, bliver disse sneakers dine nye sommer-musthaves.

Den kommende lancering inkluderer både høje og lave stilarter med en overdel af premium læder og en blød mellemsål i skum, der giver let, fjedrende stødabsorbering. Hver model har også Dunk’s OG farveblokerende design og naturligvis sidder Nikes ikoniske Swoosh-logo på siderne.

Reserver nu

Med eksklusiv adgang til JDX medlemmer, vil denne online raffle give dig chancen for at få fat i et par dunks i farven Low ‘White Candy/Easter’ til herrer og Low ‘Sunset Pulse’ eller High ‘White/Black’ til damer.

Lyder det godt? Find mere info her.

Tilmeldinger skal ske inden kl. 12.00 GMT, mandag d. 14. juni 2021. Vilkår & Betingelser gælder.

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Marwa

JD SUMMER EDITION: Sommertrends 2021

Yaaaaas, sommeren er her endelig! V...

-->

SNEAKERS | Marwa

Eksklusiv Raffle Adgang: YEEZY BOOST 350 V2 MONO MIST

SNEAKERS | Marwa

Don’t Miss Out on the JD-APP

Er du også træt af, ikke at være...

-->