jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | august 18, 2021

Coming Soon: Nike Air VaporMax 2021

Alle Swoosh-fans, kig her! Vi har gode nyheder…

Nikes nyeste, revolutionerende sneaker-kollektion Air VaporMax 2021 lander snart, og de er smokin’!

Kollektionen lander i størrelser til herrer, damer og børn, i masser af fede farver. Disse unikke sneakers kan forudbestilles nu og lanceres officielt hos JD Sports den 19. august.

De blev oprindeligt skabt til løb, men er nu mere synlige i hverdagen og er absolut et must i alle sneakerlovers’ samling.

Made For a New Dawn

Air VaporMax er fremstillet af mindst 40% genbrugsmateriale i vægt og er en del af Nikes Move to Zero-projekt. Overdelen er lavet af et elastisk, støttende Flyknit-materiale af postindustrielt garn, som skaber et iøjnefaldende look. Det sømløse, ventilerende design giver dig ultimativ komfort, sekondet de snøres på.

Men det ender ikke der. Kigger vi på undersiden af ​​skoen, er det her, den virkelige revolution sker. Der finder vi nemlig Nikes første Air-enhed i fuld længde nogensinde, der strækker sig helt fra hælen til tåområdet, som derfor giver en uovertruffen dæmpning, i hver enkelt trin der tages. Desuden forbliver du stabil uanset om du er på løbebanen eller på gaden, sammen med den gribefaste og slidstærke Nike Grind ydersål.

Det moderne møder det klassiske i disse futuristiske sneakers, der afsluttes i den ikoniske Nike-ånd. Skoen afrundes nemlig med Swoosh-logoet, der sidder langs sidevæggene, mens VaporMax-profilen findes på snude og hæl.

Behøver vi sige mere?! Forudbestil dit par her ligenu. Vi tror ikke på at du vil gå glip af disse….

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg