jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | september 27, 2022

Trends i efteråret 2022: farver og flannel

Efteråret er ankommet, og vi har samlet de lækreste trends til dig. Det er derfor tid til at pakke dine sommeroutfits væk! Gadebilledet ændrer sig fra sommer til efterår, når sommerkjoler, crop-toppe og T-shirts skiftes ud med lange ærmer, sweatre og jakker. Efterårets 2022-trends består af jordfarver som grøn, brun og gul samt praktiske og stilrene materialer, såsom flannel og quilt. Læs JDs guide til efterårets vigtigste trends herunder.

Flannel er tilbage!

Et af efterårets favorit materialer er klassisk flannel. Elsker du det lige så meget, som vi gør? Så er Brave Soul dit go-to-brand – tjek vores flannelkollektion her!

Få et jordnært look med en flannelskjorte.

En fejring af efterårets farver

Sommerfarverne bliver udskiftet med vores lækre efterårskollektion, som bærer præg af velkendte efterårstoner – stærke farver som gul, skovgrøn og brun sætter trenden dette efterår. Kombiner farver med hinanden i overensstemmelse med den ikoniske colour-block stil, eller ifør dig din yndlings nuance fra top til tå. Hvis stærke farver er noget for dig, så tjek Supply & Demands dametøjskollektion her.

Brun Nike Tech Fleece hættetrøje er velegnet til efteråret.

Bomber-Jakker

Bomberjakker overtager gadebilledet i år. Jakkemodellen kan ses i både herre- og damekollektioner. Bomberkraven sætter prikken over i’et på et enkelt, elegant outfit, såsom T-shirt og jeans, men er også velegnet til et mere sporty look.

Denne blå Brave Soul bomber-jakke er simpelthen elegant.

Efterårets favorit: Dunjakken

Et af efterårets mest populære materialer er quiltstof. Så det er på tide at grave dunjakken frem fra gemmerne! Fuldend et enkelt outfit med en trendy tank-top, eller tilføj en stilfuldt vibe til dit outfit med et sikkert valg: en dunjakke

Supply & Demand dunvest fulender det gennemførte sorte outfit.

Det sporty look

Et sporty outfit er ikke kun et behageligt og praktisk valg, men også ultra-trendy. Uanset om du skal i fitnesscentret eller på kaffedate i byen, er en sporty stil det rigtige valg dette efterår.

Nike Sportswear fleecetrøje er velegnet til både træning og hverdagen.

Futurismen og efterårets nuancer mødes

Mørkere og jordnære nuancer – sort, brun, beige, grå. Platformssål og futuristisk look. Retro har stadig indflydelse, og nogle modeller har også futuristiske præg. Den slående tykke sål er et must dette efterår – den ser ikke kun godt ud, men holder dine fødder tørre, når efterårsregnen overrasker dig. Se JDs nye skokollektioner til herrer og damer!

Hos JD byder vi de mørke aftener velkommen med efterårsmode! Er du inspireret til at opdatere din stil til efteråret? Tag et kig på JDs sæsonbestemte kollektion her!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg