jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juli 10, 2020

Close up! Nikes React Vision

Skoen der har skabt røre siden den første gang landede i Februar er nu tilbage i en ny farvenuance. Nike har gjort det igen og er kommet med en opdateret version af React Vision. Skoen der er all about eksperimenterende design og dekonstrueret æstetik.

Gå ikke glip af de nye React Vision der er landet til både herrer, damer og børn! Læs med nedenfor og find ud af mere om Nikes visionære silhuet.

Nike havde en vision

Nike prøver altid at forbedre og udvikle sig og over de seneste år har de især eksperimenteret med deres React teknologi. Formålet er selvfølgelig at tilbyde maksimal komfort til alle Nike-fans. Denne teknologi er blevet kombineret med den synlige Air unit som sidder i mange af de velkendte og populære modeller.

React Vision-sneakeren henter sin inspiration fra flere af de originale modeller fra Nikes arkiver. Først og fremmest inspireret af dens forgænger React Element 87, der blev lanceret tilbage i 2018. React Vision fortsætter videre i samme futuristiske stil men nu med endnu mere React polstring under skoen.

Overdelen tager elementer med fra nogle af de klassiske løbesko. Designet låner detaljer fra både the Internationalist og the Air Span II, men mikser det op for et mere modigt udtryk. Kommer med sømløs og åndbar meshoverdel i flere lag og farver samt polstret snude og maks komfort.

Hvordan får du fat i et par?

Du kan shoppe hele kollektionen på vores hjemmeside nu. Klik her

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg