jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | november 23, 2022

Bliv klar til Black Friday

Det er igen blevet den tid på året, og nedtællingen til den længe ventede Black Friday er begyndt! Ekstraordinære tilbud på tøj, sneakers og tilbehør venter på dig – Gå ikke glip af Black Friday hos JD Sports!

Leder du efter den helt rigtige gave, er du kommet til det rette sted hos JD Sports 📍

Du kan finde masser af populære mærker til ekstremt lave priser, herunder PUMA, Ellesse, Nike, Fila, adidas og mange flere. Find de bedste tilbud, og forny samtidig garderoben uden at skulle bruge en formue.

Find vores highlights for 2022 her, så du ikke går glip af de eksklusive tilbud:

Mand i Ellesse hættetrøje
Pink Nike track suit og Nike sko

Fun facts: Hvordan opstod Black Friday?

Black Friday har sin oprindelse i USA og falder fredag efter Thanksgiving. Denne dag betragtes som startskuddet til juleindkøb. Det er tid til at tænke på juletræ, juledekorationer og ikke mindst julegaverne!

Begivenheden henviser til en bestemt dag i 1924, hvor en stor amerikansk detailkæde (Macy’s) indkaldte til en parade for at fejre den officielle start på festlighederne og indkøbene. Derefter blev der iværksat en lang række rabatter for at give mulighed for at købe ind med mere ro i sindet.

Det har i flere år været en tradition i Danmark – En tradition som vi i JD Sports også har taget til os. Vi er stolte af at fejre begivenheden og tilbyde vores kunder et stort udvalg af de bedste gaver til venner og familie… men selvfølgelig også for at give dig mulighed for at forkæle dig selv med noget lækkert tøj eller nye sneakers! 🎉🎁

Hvornår? Dette års Black Friday er den 25. november 2022!

Følg blot disse enkle trin…

Download JD-appen 📲

Har du vores app? Få en helt unik shoppingoplevelse ved at downloade JD-appen til din smartphone lige her.

Opret eller login på din konto 🖱

Åbn appen, og klik på “Min konto”. Indtast dine oplysninger og log ind. Hvis du ikke har en konto endnu, kan du oprette en, så du nemmere og hurtigere kan bestille dine varer.

Sørg for at dine oplysninger er opdateret 📫

Hvis du ønsker at få de bedste tilbud, men det er et stykke tid siden, du sidst opdaterede dine oplysninger, kan du gå til “Min konto” for at tilføje din adresse, betalingsoplysninger m.m.

Slå notifikationer til 📥

Vær den første til at modtage de seneste tilbud og kampagner på varer fra dine yndlingsmærker! Aktivér JD-app notifikationer, så du altid er opdateret. 

Forbered din ønskeliste 🎁

Vi har gjort det nemt for dig! Opret en personlig ønskeliste, og tilføj dine favoritter direkte til indkøbskurven. 

Har du fulgt vores tips trin for trin? Så er du helt klar til Black Friday! 🛍️

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg