jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | november 19, 2020

Beyoncé x adidas: IVY PARK: Drip 2.2

Var du ligeså obsessed som os med IVY PARK Drip 2 lanceringen? Så kan vi med glæde meddele at Beyoncé er tilbage og at adidas netop nu har lanceret en helt ny kollektion; Drip 2.2.

I slutningen af sidste måned, blev den anden kollektion fra adidas lanceret i samarbejde med Beyoncé, hvor en helt ny IVY PARK kollektion var fyldt med lækre sports-essentials til dig. Det bedste ved det hele er at lanceringen i dag ikke er ret meget anderledes.


IVY PARK Drip 2.2 har endnu en gang til mission at fejre alt hvad der har at gøre med at være positiv – og denne gang fejres det i farvenuancer af mesa pink og sort.

Drip 2.2

Denne lancering er fyldt med endnu flere sport-essentials som er praktiske, stilfulde og inkluderende overfor alle. De nyeste styles holder det hele en tand mere low-key, ved at bevæge sig væk fra sidste kollektions stærke nuancer af grøn og gul.
I sort og mesa pink, bringer IVY PARK nu sport-essentials til alle, i en variant af størrelser som inkludere XXXS til 4XL.

Du kan forvente musthaves til alle dine afslappede dage, intense træningssessions og alt ind imellem. Med leggings, cykel shorts og meget mere, er denne kollektion lavet med bevægelse i tankerne og giver dig maksimal komfort under alle dine sessions i træningscenteret.
adidas x Beyoncé har lanceret hættetrøjer, jakker, nederdele og bodysuits – basically alt det du skal bruge – til både at være street-klar men også hygge-på-sofaen-klar.
Designet rundes selvfølgelig også af med IVY PARK branding og signature adidas detaljer. Sidst men ikke mindst, de legendariske 3 adistriber og Badge of Sport logo.

Uden at udelade noget som helst, inkludere dette seneste collab dermed også tilbehør! Fra bælte- til duffle tasker, caps til beanies, har vi alle de ekstra essentials du får behov for til at matche med dit tøj – som betyder at du kan vise dig frem i IVY PARK fra hoved-til-tå.

Og når vi siger hoved-til-tå, så mener vi det. Drip 2.2 har nemlig også opfrisket en håndfuld af ikoniske adidas klassikere, som Ultraboost der matcher med farvenuancen på resten af kollektionen. I disse kicks kan du nemt lade dig inspirere af Queen B’s stil. Vi er altså obsessed!

Online nu, men vil ikke være i butikkerne for længe!
Tjek adidas’ IVY PARK Drip 2.2 ud nu.

DON’T MISS OUT! Følg os på @JDsportsDK for de seneste konkurrencer eller del din fede stil med #JDlooks <3
Vil du opdateres løbende på de nyeste sneakers, eksklusive JD produkter mm. ? Meld dig vores nyhedsbrev her.


Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg