jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | november 19, 2020

Vans Checkerboard Day 2020

Idag er ikke bare en helt almindelig torsdag. Det er nemlig også Vans Checkerboard Day 2020! Den 19. November fejres årligt hos Vans, og er dagen som dedikeres til at fejrer ‘kreativiteten’ samtidigt med at tale om hvordan vi kan gøre verden til et bedre sted.

Hvis du ikke har hørt om det før, så no worries.
Vi fortæller dig nemlig om alle de spændende ting Vans foretager sig for at fejrer Checkerboard Day i år.

Hvad er Vans Checkerboard Day?

First things first; må vi forklare hvad dagen drejer sig om.

Hvert år, fejrer Vans ‘Checkerboard Day’ – en årlig begivenhed hvor brandet giver tilbage til kreative velgørenhedsorganisationer – de som giver andre muligheden for at udvikle deres egen kreativitet.

Som vi alle kan mærke har 2020 været det år, hvor kreativiteten har været mere betydningsfuld end nogensinde før. Efter et udfordrende år, fokusere Vans specifikt på den rolle, som kreativiteten spiller i at hjælpe samfundet, med at tale om mental sundhed og velvære.

De støtter ikke kun én, eller to, men 10 velgørenhedsorganisationer rundt om kloden og…… De donere en hel million dollars!

Disse organisationer tilbyder en række af forskellige kreativitets programmer, som hjælper individer med bedre at håndtere de faktorer, der påvirker deres mentale sundhed.

Hver organisation vil støttes med $100,000 USD fra The Vans Checkerboard-Fonden, som direkte går til organisationens mission om at bruge kreativiteten – så vidt som muligt – til globalt at forbedre den mentale sundhed og vælvære hos unge mennesker.

Velgørenhedsorganisationerne som er blevet valgt i år:
Campaign Against Living Miserably,
The Wave Project,
The Ben Raemers Foundation,
Get Lit-Words Ignite,
The Skatepark Project,
Arte Por La Vida,
Social Skate,
Singapore Association for Mental Health,
Buku Jalanan Chow Kit,
World of Art Brut Culture.

Få mere at vide om hver evig eneste organisation på Vans’ egen Checkerboard Day-side. Klik her.

Hvad kan du gøre?

Vis os hvordan du fejrer kreativiteten på denne Checkerboard Day og del det med os på de sociale medier. Brug #VansCheckerboardDay, deltag i en TikTok Challenge eller del din kreativitet på Instagram, Facebook eller Twitter. We wanna’ see what you’re made of.

Du kan selvfølgelig også støtte om dette initiativ ved at donere et beløb til de valgte velgørenhedsorganisationer på Vans’ Checkerboard Day-side.

DON’T MISS OUT! Følg os på @JDsportsDK for de seneste konkurrencer eller del din fede stil med #JDlooks <3 Vil du opdateres løbende på de nyeste sneakers, eksklusive JD produkter mm. Meld dig vores nyhedsbrev her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg