50 År på bagen: adidas Originals Superstar er stadig en stjerne

50 År efter den originale udgivelse kan adidas Originals ikoniske Superstar model fejre jubilæum! Den blev oprindeligt designet til basketballbanerne, men udviklede sig fra en sportssneaker til et hip hop-ikon og i dag er det en klassiker.

adidas har valgt at fejre 50 års jubilæummet, ved at vise fem årtiers kulturarv i form af en sneaker. Tjek det her!

Udenfor banen

Superstars har igennem årtier fungeret som en uniform for kreative sind overalt. Den har altid været anerkendt som en sko der unægteligt hænger sammen med kreativitet.

Den klassiske sneaker er et ikonisk symbol på nutidigt design. Den har iklædt sportshold og crews over hele verden. Ny mening er blevet tilegnet sneakeren hver gang den er blevet taget på, både på og uden for banen, så Superstars fremtid har konstant været under udvikling.

Superstar har altid været en del af gadekulturen, en sand go-to model for kunstnere, designere, basketspillere og musikere. I 80’erne sad den på basketspilleres fødder, senere blev den en del af hip hop-revolutionen og til sidst blev den ikon for ungdommen, med et look der var en blanding af hip hop og det sporty.

Forandringer er en holdsport

Superstar har vist vejen indenfor innovativ performance teknologi og blev i sin tid en klar favorit for basketspillere, hvilket førte til en generel revolution indenfor designet af basketballsko.

Modellen har en holdbar gummisnude med et skjold-inspireret design, så foden beskyttes. Overdelen er i læder som giver god støtte og et godt greb i banen, så spillerne kunne stå fast. Designet stjal showet og førte til, at canvas sneakers næsten forsvandt fra sportsmarkedet.

Skaf dit par

Vil du have den ultimative retro sneaker? Føj et par Superstar til skabet ved at tjekke hele Superstar kollektionen på vores side til både herrer og damer.

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Patrik Lidegaard

Superligaen er tilbage! Check JDs (næsten) 100% objektive drømmehold!

Torsdag den 28. Maj kl 19.00 løb...

-->

SNEAKERS | Patrik Lidegaard

Fars Dag er lige om hjørnet!

I Danmark fejrer vi Fars Dag den 5....

-->

SNEAKERS | Patrik Lidegaard

Nyhed hos JD: Juicy Couture

Gals, we are treating YOU. Stop alt...

-->