jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | maj 1, 2020

SNEAKER’DROBE: HER ER DE KOLLEKTIONER, VI ELSKER!!

Du kender det måske. Du ser et par flotte sneaks i et butiksvindue eller på nettet. Du går videre eller lukker siden ned. Der går et par timer, og du tænker stadig på dem. Derfor går du tilbage til butikken eller klikker dig ind på hjemmesiden igen, for du må bare eje disse sneaks og lige pludselig er et par blevet til to og til tre. Før du ved af det, har du et tårn af skoæsker hjemme på matriklen. 

Sådan er det for os hos JD. Vi indrømmer det blankt. Vi har en helt ukontrollerbar kærlighed til sneakers og til de sneakerheads som samler på dem og deler deres smukke, seje, vilde og sjældne kollektioner med os. 
Scroll ned for at se nogle af de vildeste kollektioner fra nogle af vores yndlings sneakerheads.  

@rebbeccahyldahl
Vi har ikke set et par Air Max 1’er, som vi ikke kan lide, og det har Rebecca Hyldahl heller ikke. Hendes sneaker’drobe fylder mindst to vægge i rummet, og er rig på farver. Tjek lige måtten ud, den siger det hele!

@pattapatat
Denne Holland-baserede ‘sneakerfreak’ Aleyna skaber små finurlige arrangementer af hendes imponerende sneakersamling. Hun viser os, hvordan vi eksempelvis kan bruge legetøj i udsmykningen og ikke lade de gamle ejendele gemme sig i en kasse. Alenyas kollektion inkluderer blandt andet sjældne Jordans og mange andre sko der er en hver sneakerfans drøm.

@sean_wotherspoon
Det er ingen overraskelse at medejer af Round Two-butikken Sean er at finde blandt vores udvalgte yndlinge. Sean bruger sine dage på at grave efter gamle vintage fund og har en af ​​de mest sjældne sneakersamlinger.

@jessylaw
At samle sneaks er en livsstil for content creator Jessy Lawrence. Hendes feed er domineret af perfekt stylede outfits, der altid indeholder et par head turning sneakers.

@sallyssneakers
Sallys skatkammer af sko udvides til dato stadig, og vi følger gladeligt med på sidelinjen. Hendes sneaker’drobe er stablet fra gulv til loft med over 150 par unikke trainers. Vil du vide, hvordan du styler dine? Scroll ned gennem Sallys feed for seriøs inspo!

@needlehorse
Peek Claude Renard tager både sin sneakersamling og sit fotoarbejde seriøst! Billerne er gennemtænkte æstetiske skud af sprøde sneaks fra alle vinkler. Du vil nok ikke undgå en smule jalousi over denne lækre sneaker’drobe.

Skal din kollektion udvides? Du kan altid shoppe nye lækre sneaks hos JD Sports.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg