jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | oktober 8, 2018

Boozt dit tøj til efteråret – Junior-edition!

Er dine børn klar til hård vind og kolde dage?

Efteråret står for døren, og det er tid til at hoppe i lidt varmt tøj.
Men hvis man nu ikke lige er til skibukser og flyverdragt, så har JD Sports  nogle gode bud på, hvordan du kan lade dine børn gå efteråret i møde med komfort og god stil!

På billedet ses en masse sorte sneakers ligge på et gråt gulv. Modellerne er Nike Air Max 90, Nike Huarache, Converse All Star OX og adidas Originals ZX Flux.
På billedet ses en ung dreng stå foran en hvid-mønstret væg. Drengen har en sort jakke på.

Hvis ungerne er til de klassiske sneakers til børn, så kan vi ikke komme uden om sko fra gode mærker som Nike, Timberland og adidas Originals.

Nike Air Max 90 er en fantastisk sneaker, der passer til stort set alle outfits. Modellen er designet med en god holdbar overdel, som beskytter fødderne mod kold vind og holder tæerne varme hele dagen. Nike Air Max 90 har 25 års success på bagen og, som navnet antyder, også Nike’s ikoniske Air Unit sål, der giver super god komfort og stødabsorbering. En fantastisk sneaker til børn der ikke er til at skyde igennem.

Er du ude efter et par gode støvler til børn, som er holdbare, stilede og godt beskyttende i vind og vejr, så er Timberland 6 Inch et super godt bud. Timberland er verdenskendt for deres ikoniske silhouette, deres flotte stil og deres moderigtige støvler, som er perfekte til rigtig koldt vejr. Støvlen er fremstillet i kvalitets læder, der modstår selv det hårdeste vejr og holder godt på varmen om fusserne! Grundet sålens højde får ungerne supergod komfort til deres leg, og så skal du heller ikke være bange for at de får våde fødder, hvis de jokker i en vandpyt.

Også adidas Originals ZX Flux er værd at kaste et blik på, hvis børnene står og mangler et par gode sneakers til efteråret. Adidas Originals ZX er en ikonisk sneaker, som ramte hylderne for første gang tilbage i 1984, og siden da er denne sko kun blevet mere populær. ZX Flux modellen er en let og ventilerende sneaker, som er designet i slidstærk og varm tekstil, så fødderne får en god temperatur i efterårsvejret. Sålen leverer god komfort, og hele herligheden emmer af god street stil.

På billedet ses en pige og en dreng stå i et urban miljø. Pigen har et par hvide adidas riginals Superstar sneakers på, Et par adidas Originals Track Pants på og en jakke fra sort adidas Originals Jakke på. Ved siden af hende står en dreng. han har et par hvide adidas Originals ZX sneakers på, et par grå track pants fra adidas Originals og en jakke fra adidas Originals i sort på.
På billedet ses en und dreng stå på en gang der ser støvet og meget urban ud. Han har et par Nike Air Max 90 sneakers på, et par grå track pants og en ellesse Overhead jakke på.

Når vinden strammer til, så er det ikke kun fodtøjet der skal være i orden. En god jakke er essentiel til efteråret, og JD har et par god bud på en god jakke fra nogle af de største mærker som Ellesse, The North Face og adidas Originals

Ellesse’s Gorbilla Jakke til drenge er perfekt til de kolde vinde, da jakken er designet til at være vindtæt. Hvis knægten er glad for at have trøjer på, men ikke gider at have en tyk jakke over, så er denne Ellesse Gorbilla jakke, det du leder efter. For jakken er nemlig designet til at være let at få på, og så er den fremstillet i letvægts materialer. Ellesse leverer god stil en ultra praktisk jakke oveni.

Er børnene vilde med lange skovture og gerne opholder sig i hård vind, så er en jakke fra The North Face lige noget for dem! The North Face opstod oprindeligt med formålet om at modstå kolde bjergbestigninger, så vælger du en jakke fra The North Face, er du stensikker på at få en jakke der kan slå alle elementer. Om du leder efter en vindtæt jakke eller en vandtæt jakke (eller begge dele) så går du ikke fejl af The North Face. Se JD Sports The North Face kollektioner her

Er pigerne helt vilde med den klassiske stil, så har adidas Originals noget for dem! Adidas Originals’ Girls’ Padded Jakke til piger er den perfekte kombination af god stil og god jakke. Jakken er godt polstret og har et klassisk dunjakke look, som simpelthen aldrig går af mode. Jakken er forsynet med ribbede kanter, som sørger for at varmen bliver holdt inde, og skulle det blive for varmt, så har jakken en fuld lynlås, så de ikke bliver nødt til at ændre deres outfit ved at tage jakken af.

JD Sports har alt hvad du leder efter, når det kommer til efterårets behov, stil og mode. Hold dig opdateret via vores Instagram og shop løs i alle vores seje sneakers og lækkert tøj

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg