jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | marts 26, 2021

Air Max Day 2021: Air VaporMax Evo

Idag er det officielt Air Max Day! 🙌

Er du ikke sikker på, at du ved, hvad det betyder? Hvor har du været de sidste 7 år!? Hvert år d. 26. Marts fejres Air Max Day! Den årlige fejring finder sted på den dato, hvor Air Max 1 blev lanceret tilbage i 87 – hvor den synlige Air-pude officielt blev til.

I løbet af de sidste par år har Nike lanceret nye silhuetter, hyldet bæredygtighed og meget mere på Air Max Day. I 2021 handler det hele om Air VaporMax Evo, som kombinerer design detaljer fra de mest ikoniske Air Max sneakers til dato. Denne model lanceres som Nikes seneste innovation, og låner designelementer fra ikke kun en eller to, men hele 7 forskellige Air Max sneakers over en periode fra 90’erne og indtil nu!

Up Close with the Air VaporMax Evo

Air VaporMax Evo landede første gang hos JD i begyndelsen af måneden, og de sorte og grå colourways tog alle med storm. Idag har brandet lanceret yderligere to looks, som nu også er til kvinder!

For at fejre de seneste lanceringer på denne Air Max Day, så ser vi lidt nærmere på silhuetten. Har du lyst til at vide lidt mere om de sneaks, som har været inspiration til VaporMax Evo? Så læs videre…

1990 – Air Max 90

I 1990 landede de nu ikoniske Air Max 90 for første gang, og de var en evolution af Air Max-modellen fra 87. De blev designet af Tinker Hatfield, og Air Max 90 var i gamet i over tre dekader, og kunne sidste år fejre deres 30 års jubilæum. Overdelen på Air VaporMax Evo er inspireret af Air Max 90.

1993 – Air Max 93

Bare tre år senere arbejdede Hatfield på Air Max 93. De var designet til at være en kunstnerisk Air-hyldest med den 270-graders Air-pude i hælen. Evo har logo på front og hæl, hvilket er en reference til Air Max 93, mens detaljer kombineres fra alle 7 Air Max styles – fra 90’erne og indtil nu.

1996 – Air Max 96 II

Kort efter lanceringen af Air Max 95, lancerede Nike Air Max 96 ll i 1996 og 1997. Looket havde mere kant, og der var indkorporeret Air Max-teknologi i en honeycomb-konstruktion. På VaporMax Evo er forfoden en reference til Air Max 96 ll.

1998 – Air Max Plus

I 1998 introducerede Nike Tuned Air til deres løbesko. Dette så man første gang på Air Max Plus, hvilket viste sig at hører lige så meget hjemme på gaden, som på banen. For ekstra støtte har Evo lånt den ikoniske “Whale Tail”-skaft fra Air Max Plus.

1999 – Tuned Max

Nike Tuned Max viste overlegen innovation tilbage i 1999 og var byggestenen i Alpha Project. Disse sneakers tilbød dynamisk dæmpning, specielt tilpasset til en løbers kropsvægt. Med et throwback tilbage til 99, så refererer VaporMax Evo’s støttende midterfod til Tuned Max.

2005 – Air Max Solas

I 2005 introducerer Air Max Solas en ny teknologi uden syninger. Disse løbesko blev fremstillet uden syninger, og de tilbyder fuld beskyttelse og ekstra komfort. På Evo, Nike’s seneste innovation, refererer midtersålespidsen til Solas.

2008 – Air Max 180+

I 2008 blev Air Max 180+ lanceret, med en helt ny Nike Air-enhed.Hælpolstringen var blevet opgraderet og den åndbare mesh-overdel var slank og støttende. Når det kommer til VaporMax Evo, så kan man ikke undgå at lægge mærke til Swoosh-logoet på siden, som er en klar reference til Air Max 180+.

2020 – Air VaporMax 2020

Som en del af Nikes Move to Zero-mission blev Air VaporMax 2020 lanceret, og den er et bæredygtigt tag på en ikonisk silhuet. Disse opfriskede sneaks er lavet af mindst 50% genanvendte materialer, og de er fremstillet med en revolutionerende, one-piece VaporMax 2 Air-enhed, som holder på mere Air, mens der gøres brug af mere end 75% genanvendt TPU. Air-enheden fra VaporMax Evo er taget fra sidste års innovation.

Med nye og friske colourways til herrer og damer, kan du træde ud på gaden i et look, som har rødder i Nikes historie. Tjek vores Air VaporMax Evo til herrer og damer ud nu.


Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg