jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | marts 26, 2021

Air Max Day 2021: Air VaporMax Evo

Idag er det officielt Air Max Day! 🙌

Er du ikke sikker pĂ„, at du ved, hvad det betyder? Hvor har du vĂŠret de sidste 7 Ă„r!? Hvert Ă„r d. 26. Marts fejres Air Max Day! Den Ă„rlige fejring finder sted pĂ„ den dato, hvor Air Max 1 blev lanceret tilbage i 87 – hvor den synlige Air-pude officielt blev til.

I lĂžbet af de sidste par Ă„r har Nike lanceret nye silhuetter, hyldet bĂŠredygtighed og meget mere pĂ„ Air Max Day. I 2021 handler det hele om Air VaporMax Evo, som kombinerer design detaljer fra de mest ikoniske Air Max sneakers til dato. Denne model lanceres som Nikes seneste innovation, og lĂ„ner designelementer fra ikke kun en eller to, men hele 7 forskellige Air Max sneakers over en periode fra 90’erne og indtil nu!

Up Close with the Air VaporMax Evo

Air VaporMax Evo landede fÞrste gang hos JD i begyndelsen af mÄneden, og de sorte og grÄ colourways tog alle med storm. Idag har brandet lanceret yderligere to looks, som nu ogsÄ er til kvinder!

For at fejre de seneste lanceringer pĂ„ denne Air Max Day, sĂ„ ser vi lidt nĂŠrmere pĂ„ silhuetten. Har du lyst til at vide lidt mere om de sneaks, som har vĂŠret inspiration til VaporMax Evo? SĂ„ lĂŠs videre…

1990 – Air Max 90

I 1990 landede de nu ikoniske Air Max 90 for fÞrste gang, og de var en evolution af Air Max-modellen fra 87. De blev designet af Tinker Hatfield, og Air Max 90 var i gamet i over tre dekader, og kunne sidste Är fejre deres 30 Ärs jubilÊum. Overdelen pÄ Air VaporMax Evo er inspireret af Air Max 90.

1993 – Air Max 93

Bare tre Ă„r senere arbejdede Hatfield pĂ„ Air Max 93. De var designet til at vĂŠre en kunstnerisk Air-hyldest med den 270-graders Air-pude i hĂŠlen. Evo har logo pĂ„ front og hĂŠl, hvilket er en reference til Air Max 93, mens detaljer kombineres fra alle 7 Air Max styles – fra 90’erne og indtil nu.

1996 – Air Max 96 II

Kort efter lanceringen af Air Max 95, lancerede Nike Air Max 96 ll i 1996 og 1997. Looket havde mere kant, og der var indkorporeret Air Max-teknologi i en honeycomb-konstruktion. PĂ„ VaporMax Evo er forfoden en reference til Air Max 96 ll.

1998 – Air Max Plus

I 1998 introducerede Nike Tuned Air til deres lĂžbesko. Dette sĂ„ man fĂžrste gang pĂ„ Air Max Plus, hvilket viste sig at hĂžrer lige sĂ„ meget hjemme pĂ„ gaden, som pĂ„ banen. For ekstra stĂžtte har Evo lĂ„nt den ikoniske “Whale Tail”-skaft fra Air Max Plus.

1999 – Tuned Max

Nike Tuned Max viste overlegen innovation tilbage i 1999 og var byggestenen i Alpha Project. Disse sneakers tilbĂžd dynamisk dĂŠmpning, specielt tilpasset til en lĂžbers kropsvĂŠgt. Med et throwback tilbage til 99, sĂ„ refererer VaporMax Evo’s stĂžttende midterfod til Tuned Max.

2005 – Air Max Solas

I 2005 introducerer Air Max Solas en ny teknologi uden syninger. Disse lĂžbesko blev fremstillet uden syninger, og de tilbyder fuld beskyttelse og ekstra komfort. PĂ„ Evo, Nike’s seneste innovation, refererer midtersĂ„lespidsen til Solas.

2008 – Air Max 180+

I 2008 blev Air Max 180+ lanceret, med en helt ny Nike Air-enhed.HÊlpolstringen var blevet opgraderet og den Ändbare mesh-overdel var slank og stÞttende. NÄr det kommer til VaporMax Evo, sÄ kan man ikke undgÄ at lÊgge mÊrke til Swoosh-logoet pÄ siden, som er en klar reference til Air Max 180+.

2020 – Air VaporMax 2020

Som en del af Nikes Move to Zero-mission blev Air VaporMax 2020 lanceret, og den er et bÊredygtigt tag pÄ en ikonisk silhuet. Disse opfriskede sneaks er lavet af mindst 50% genanvendte materialer, og de er fremstillet med en revolutionerende, one-piece VaporMax 2 Air-enhed, som holder pÄ mere Air, mens der gÞres brug af mere end 75% genanvendt TPU. Air-enheden fra VaporMax Evo er taget fra sidste Ärs innovation.

Med nye og friske colourways til herrer og damer, kan du trÊde ud pÄ gaden i et look, som har rÞdder i Nikes historie. Tjek vores Air VaporMax Evo til herrer og damer ud nu.


Flere indlĂŠg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

NĂŠste indlĂŠg