jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | april 7, 2023

adidas: Velkommen til Club Originals

adidas Originals har hentet inspiration fra arkiverne og har skabt et klassisk design med lækre sportsdetaljer.  

Den helt nye kollektion med klassiske adidas-designs tager afsæt i sportshistoriens udvikling. adidas’ seneste ‘Club Originals’-kampagne handler om selvudfoldelse, om at bryde grænser og om at hylde en ny generation fuld af spirende kreativitet.   

Har vi vækket din interesse? Læs videre og bliv helt up to date med Club Originals! 

adidas sneakers og tracksuit.
Ung kvinde med adidas tøj og adidas sko.

 

Rep Originals Style ⚡  

Vi starter stærkt ud med et basketball-inspireret look, hvor adidas Originals Rivalry-designet har revolutioneret moden.   

Disse throwback-kicks er lavet i et elegant low-cut design. Rivalry har taget et 80’er-ikon, der oprindeligt blev designet til tennisbanerne, som senere blev en integreret del af skater-, sneaker- og punk-communities. 

De har en overdel af ægte og syntetisk læder og er lavet af blødt frottéstof med let støddæmpning og en klassisk gummisål.   

Kombiner Rivalry-sneakeren med et par jeans og en klassisk T-shirt for at få et simpelt og stilfuldt vintagelook. 

Alternativt kan du pifte dit look op med adidas’ sportsinspirerede tracksuits. SST-kollektionen byder på lækre snit med track toppe og træningsbukser. Kollektionens farver er præget af jordfarver såsom mørkegrøn og bordeaux, der giver en eksklusiv vintage vibe. Eller vælg nuancer i sort, grå og brun, som passer til alt. Sportslooket fuldendes med de ikoniske adidas’ detaljer som høj krave og lynlås ved anklerne, der giver et fresh og sporty udtryk. 

Kvinde i rød adidastrøje.

Heritage Heavy Heat 🙌  

adidas har dykket ned i sit kæmpe arkiv af Originals-designs med helt nye farver og nye fortolkninger af de ikoniske designs. Superstar er en af klassikerne – du behøver kun at se tåspidsen af sneakeren, for at vide hvilken model det er. 

Gazelle er oprindeligt designet til indendørsbrug og er en tidløs sneaker, der har sneget sig ind i en række af forskellige subkulturer siden 60’erne. Den glatte ruskindsoverdel og det klassiske T-tå-design har været et hit i årtier, uanset hvilken stil du har. 

Nyheden Gazelle Bold er lanceret eksklusivt i en damemodel. Klassikeren er nyfortolket og kommer med en tredobbelt midtersål, som tager din stil til nye højder. Den afsluttes med adidas’ 3 striber som signaturdetalje og Gazelle branding på siderne. 

adidas’ Stan Smith sneakeren har været brugt både på og uden for tennisbanerne i mere end 50 år og er helt essentiel til dit hverdags ‘fit. Den hvide sneaker-model er en absolut must-have, og der er ikke meget, som har ændret sig ved silhuetten, siden den blev lanceret første gang i 1965. Den stilrene midtersål og de perforerede 3 striber har sikret sneakeren sin legendariske status. 

Se udvalget af adidas Originals’ Club Originals-modellerne her! Og hold dig opdateret med de seneste kollektioner fra adidas Originals… 

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

SNEAKERS | januar 24, 2023

SNEAKER BATTLE 2022

Næste indlæg