jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | april 28, 2023

adidas Originals Club fortsætter

adidas Originals. produkter er designet til dem, der ønsker at skille sig ud fra mængden. I vores udvalg har vi en masse produkter, som fås eksklusivt hos JD. Bliv en del af klubben med de ikoniske 3 striber. Se vores sortiment med adidas Originals produkter – her finder du alt fra t-shirts til sneakers. Vi har både tidløse designs og opdaterede klassikere til alle aldre. Læs mere om kollektionerne herunder…

adidas originals fest
mand med gråt adidas tracksuit

De ikoniske 3 striber

Den seneste forårskollektion er inspireret af adidas’ egne klassikere og hylder den nye kreative generation, der tør at udtrykke sig selv, og som skubber de kulturelle grænser. Uanset om det er på dansegulvet, i gaderne eller i studiet, har vi både herretøj og dametøj, der giver et fresh pift til garderoben.

Til herrerne har vi det matchende SST-sæt med track top og træningsbukser , der kombineret giver nostalgiske minder. Sportsoutfittet er designet med et mere stilrent udtryk med en bomberkrave, tykke ribbede kanter og Trefoil-logo på brystet og låret. Til damerne er der i ægte universitetsånd en Varsity tank top i en frisk grøn og en pastelgul Linear Overhead Hoodie , som er perfekt til lag-på-lag ‘fits.

Utility-stilen trender denne sæson, og disse lækre cargobukser er et MUST til dig, der ønsker 2000-looket. Bukserne har store rummelige lommer og er justerbare ved anklerne.

Fornyede sneaker-klassikere

adidas Originals har lanceret de elskede klassiske designs til både sportsbrug og til dansegulvet. Det drejer sig selvfølgelig om de ikoniske Stan Smith-, Gazelle- og Superstar-modeller. Nu er der landet opdaterede designs af disse klassiske modeller, som er perfekte til den nye generation af kreativitet og mulighed for udfoldelse.

Nyheder som Rivalry Low, Gazelle Bold og Forum Bold kombinerer de originale designs med platformsåler. De fås i friske farver, har en komfortabel sål og er fuldendt med de 3 striber på siderne.

Uanset om du følger nutidens trends eller kører din egen stil, så skab et iøjefaldende outfit med de nyeste produkter fra adidas Originals.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg