jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | marts 25, 2021

adidas Originals Stan Smith, Forever

adidas Originals Stan Smith, Forever.

Clean just got cleaner! Skal du høre hvordan?…

Siden den første lancering i 1963 blev adidas Originals’ Stan Smith silhuetten udelukkende et ikon. Spoler vi 50 år frem til nutiden, er det dermed også den senest opdaterede adi-sneaker som støtter adidas’ mission, om at reducere plastforbrug. 

En rigtig klassiker – men en ny standard i bæredygtighed. Stan Smith er tilbage i dens reneste form til dato. Tjek det hele ud lige her!

Når stil møder bæredygtighed.

Over et halvt århundrede i gamet, har Stan Smith-sneakeren fuldstændig redefineret tennissko. Som den første sko i læder der blev skabt til banen, blev den først kaldt for ‘Haillet’, og senere omdøbt til ‘Stan Smith’, efter at mesteren i tennis godkendte at opkalde skoen efter ham selv.

Stan Smith blev startskuddet, som ændrede alt i 60’erne, og i år har adidas den samme mission. Skoen har fået lov til at beholde dens originale design, men med helt nye opfriskede opdateringer på den legendariske silhuet. Med bæredygtighed for øje er overdelen på den nye Stan Smith produceret i Primegreen materiale – hvor mindst 50% af materialet er genanvendt. Skoen er dermed venligere mod vores planet, på trods af at have beholdt det helt samme look i syntetisk læder-stof.

Primegreen-teknologien er selvfølgelig ikke en nyhed hos adidas. Som del af deres End Plastic Waste-mission, har de ofte brugt Primegreen til en hel række af deres produkter, lige fra T-Shirts til Fodboldtrøjer! Dog er det første gang, at Stan Smith bliver redefineret til en bæredygtig sko.

Tidløs.

Den ikoniske adidas Originals’ sneaker lander i flere familievenlige størrelser og i en række af forskellige colourways. Tjek den friske og bæredygtige Stan Smith-kollektion ud nu!♻️

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg