jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | april 3, 2019

Skal du have penge tilbage i skat?

Denne uge får tusindvis af glade danskere skattepenge tilbage, og mon ikke også du er én af de mange heldige vindere i ’lotteriet’? Hvilket bedre tidspunkt end nu til endelige at købe de nyeste, hotteste items, som endelig er inden for rækkevidde…

Tjek de vildeste showstoppere og de mest eftertragtede sneakermodeller herunder, og få fat på de fedeste sneakers i byen, kombineret med det lækreste træningssæt, som giver det helt rigtige look.

Vi har fundet de mest uimodståelige produkter fordelt i 3 prisklasser, så alle kan være med.

Under 500 kr.

1 adidas Cloudfoam Adilette Sandal Herre

Med denne skønne badesandal føles det som at gå på en sky! Iført adidas Cloudfoam Adilette Sandalen er du parat til pool, sol og strand. Med den bløde og fleksible sål, vil dine fødder rigtig kunne mærke, at det er blevet tid til ferie. 300 kr.

2 Nike Flex Essential TR Dame

Fleksibilitet er nøgleordet! Sålen er forsynet med dybe Flex Grooves, så skoen følger med fodens bevægelser og giver ultimativ komfort. Nike Flex Essential TR til kvinder koster 450 kr.

3 Nike Benassi Just Do It Badesandaler Dame

Nike Benassi Just Do It Badesandalen til kvinder er den perfekte slipper til varmt vejr. Designet er afslappet, forsynet med en let polstret strop og prydet med et Swoosh. Den er din for kun 250 kr.

4 Vans Old Skool Junior

Den legendariske Vans Old Skool juniorsneaker har det hele: attitude, stil og komfort! Få den nu for kun 400 kr.

5 Lacoste Lerond Junior

Top stilen af med en klassisk Lerond sneaker fra mærket Lacoste. Traditions tro er skoen dekoreret med Lacoste ’Croc’ logoet, hvilket nærmest er ensbetydende med kvalitet og god smag. Den er din for 500 kr.

Under 1000 kr.

1 Nike Air Force 1 Low Herre

Perfekt til basketbanen og byen! Den legendariske Air Force 1 Low sneaker giver dig et unikt look med masser af B-bold attitude. 800 kr.

2 adidas Originals Stan Smith Herre

En klassiker på banen lige siden 1971, er Stan Smith sneakeren. Med denne model går du aldrig galt i byen, og den er din for kun 750 kr.

3 Fila Disruptor II Dame

Disruptor II sneakeren fra streetmærket FILA kaster os tilbage til 90’erne! Denne throwback-sneak koster 800 kr.

4 Nike Air Force 1 ’07 LV8 Dame.

En raffineret damesneak, med subtile farvedetaljer langs læderkanterne. Shop denne favorit for kun 800 kr.

5 adidas Originals Falcon Dame

adidas Originals Falcon damesneakeren er et af årets lækreste sneaks! Bliv set i dine sprøde, smækre Falcons for kun 800 kr.

Under 1500 kr.

1 Nike Air Max 97 OG Herre

Indtag gaden med komfort og stil! Med inspiration fra fortid og futuristisk fremtid præsenterer vi Nike Air Max 97 OG til herrer. Køb den for 1,450 kr.

2 Nike Air Max 90 Essential Herre

Nike Air Max 90 Essential er en klassiker, som bør være en del af alle sneakerhead-kollektioner. Få den for 1,150 kr.

3 Nike Air Max 97 OG Junior

Letvægtig, dynamisk og super lækker! Air Max 97 OG Junior kan blive din for 1,200 kr.

4 Nike Air Max Dia Dame

Boost din stil med Air Max Dia damesneakeren fra Nike. Den koster 1,000 kr. og giver et klassisk look og suveræn støddæmpning med en en luftpude i hælen.

5 adidas Ultra Boost Herre

Streetstyle kombineret med top-præstation! adidas Ultra Boost løfter træningen op på next-level og giver energi til at tage en ekstra runde. 1,450 kr.

Skulle du være blevet inspireret af alle disse lækre produkter, kan du fortsætte dine søgning og f.eks. dykke ned i vores friske kollektioner fyldt med forårsstil til både mænd og kvinder. Tjek også vores kollektion af hvide forårssneakers og sæt dem sammen med dit nye tracksuit, som du finder lige her.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg