jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | november 18, 2019

Nyhed til damer: Levi’s

Gode nyheder! Levi’s er lige landet til damer hos JD. Som den originale skaber af blue jeans, har Levi’s bragt os ikoniske looks i mere end 150 år. 

Læs bloggen og få mere at vide om brandet. Tjek også kollektionen ud, der lige er landet hos JD.

Historien bag brandet 

Det ikoniske brand blev til i 1853, da skaber Levi Strauss imigrerede til Amerika og startede en tøjbutik i San Francisco. 

Under ‘the California Gold Rush’ opdagede Levi hurtigt, at det arbejdende folk havde brug for holdbart tøj, der samtidig så godt ud.

I samarbejde med skrædderen Jacob David skabte Levi en gamechanger. Ved at styrke det holdbare denimstof med kobbernitter, blev verdens første blue jeans født.

Siden de første par jeans har Levi’s fortsat udviklet sig. Varetegnet er stadig jeans, men Levi’s har desuden tilført en række af andre lækre styles til kollektionerne. Både t-shirts, hoodies, sweatshirts og mere. 

Nyt til damer

Let og klassisk. Levi’s er kendt for at levere tidsløse hverdagsklassikere med en luksuriøs finish. Hop i en ikonisk hvid logo t-shirt eller prøv lidt mere farve med en Small Logo Hoodie i gul. 

Med JD Exclusive-jeans i flere pasformer, komfortable fleece jakker, fleece sweatshirts og meget mere har du helt sikkert brug for lidt Levi’s i dit liv!  

Shop hele kollektionen på hjemmesiden nu.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg