jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | marts 14, 2019

Nyhed: Karl Kani – “The Godfather” af Urban Street Wear

Vær parat til at stå face-to-face med legendarisk streetstyle: Karl Kanis kollektionen for kvinder er netop landet hos JD Sports!
Karl Kani giver dig farvestrålende threads, som puster nyt liv i alle dine yndlings outfits. Match en dristig crop-shirt med et par sprøde leggings for at gøre dit outfit komplet.

‘The Godfather’

Karl Kani er bedre kendt som ’The Godfather’ inden for Urban Street Wear, og det er helt forståeligt! Han voksede op i Brooklyn, New York, og arvede interessen for design fra sin far. At Karl var lidt af et vidunderbarn, viste sig, da han som kun 16 årig begyndte at designe eget tøj – helt uden uddannelse inden for mode og design. På eget initiativ tog han sine designs med til en skrædder og fik på denne måde skabt helt unikke hiphop-inspirerede designs til en god pris.

Rygterne spredtes i Brooklyn, og omgivelserne fik hurtigt øjnene op for Karls særlige talent og unikke stil, hvilket ledte til flere og flere designopgaver for venner og bekendte.
Da Karl var 21 år gammel, traf han beslutningen om at flytte til Los Angeles for at jage sin drøm. Kanis startede eget firma, men livet som entreprenør gik dog ikke strygende lige fra starten af. Butikken gav ikke overskud og var oven i købet udsat for røveri – alt pegede på Karl Kanis undergang, før løbet overhovedet var gået fra start. Men al modgangen knækkede ham ikke og hans utrolig drive og passion for design sørgede for, at Karl Kani ikke gav op, og trods den svære start formåede han at blive én af 90’ernes absolutte stjernemærker inden for hip-hop verdenen.
Superstjerner som Tupac, Biggie Smalls, Nas og Dr. Dre repræsentede Karl Kanis ikoniske look, og Tupac valgte sågar at medvirke i en af Kanis reklamer – helt uden honorar. Dette siger en del om hans forhold til den indre kreds af hip-hop verdenen.

Retrotrends

Nu hvor retrotrenden virkelig har slået igennem, ser vi, at mærker som Ellesse, FILA og Karl Kani får en revival verden over. Således har stjerner som Ariana Grande & 2 Chainz taget imod Kani-looket med kyshånd. Idag flokkes folk om disse hotte outfits og hip-hop ikoner, som var med til at opbygge Kani-imperiet helt fra starten af, repræsenter Kani på ny, som en del af retrotrenden.

Vi kan kun konkludere, at alt, som er godt nok til Nas og Ari, også er godt nok til os!

Get the Look

Karl Kani var den første designer, som satte ‘baggy pants’ på kortet og alle, som har oplevet 90’erne, kan vidne om, at denne trend var af helt enorme proportioner. Hos JD finder du masser af sprøde retroprodukter i denne stil, såsom bodysuits, cropped hoodies, træningsbukser, t-shirts og meget, meget mere.

Match dine leggings med en fed, spraglet trøje i de ikoniske Kani-farver eller skru op for hyggen med en kort hoodie og nogle fede track pants. Lige godt hvad din personlige stil er, kan du mixe og matche Kani produkterne til en glam stil, der vil vende hoveder, når du går ned af strøget.

Get the look today, ladies!

Tjek Karl Kanis kollektionen til kvinder lige her.

Flere indlæg som dette

MODE | februar 16, 2024

Make Moves med Mercier

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg