jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | januar 24, 2019

NY LANCERING: Nike Air Max Dia

Start det nye år med den hotteste sneaker-silhuet fra Nike; Air Max Dia. Efter den første begrænsede release af Air Max Dia sent i 2018, er Nike nu klar til anden runde! Den længe ventede model, som snart kan fås i en håndfuld sprøde colourways, spås at være en af årets stærkeste lanceringer og nyeste sneaker-trend for kvinder i 2019. Air Max Dia er designet af kvinder til kvinder, så denne sko fra Nike er frem for alt fuld af ‘girl power’ anno 2019!

Historien bag det innovative design

Air Max Dia er designet af kvinder til kvinder, så denne sko fra Nike er tilpasset kvinders behov. Målet var at designe en mere elegant Air Max-model end hidtil, så Nike hyrede et kick-ass girl-squad til arbejde på skoen. Teamet var bestående af en designer, en ingeniør, en udvikler, samt en product manager.

Teamet vidste på forhånd, at den færdige sneaker skulle være slank, strømlinet, feminin og ultra-alsidig. Derfor brugte de en lidt omvendt og baglæns arbejdsmetode, hvor de prioriterede looket og designede elementerne hen ad vejen.

Nike Air Max DIA
Nike Air Max DIA

Det færdige produkt

Air Max Dia har et slankt og elegant udseende, som kan bæres med hvad som helst. Skoen er produceret med en overdel af halvgennemsigtigt Nexkin materiale, som minder en del om på Zoom Fly SP. Bær sneakeren med en synlig sok, og skab derved dit helt eget trendy og minimalistiske look.

Skoen hviler på en tyk midtsål, som lader øjnene fokusere på Air Unit’en. Denne sneaker har virkelig det hele og er både stilet og komfortabel, på en og samme tid. I hælen finder du den legendariske Air Unit, som støddæmper helt sublimt og traditionstro er sneakeren smukkeseret med Nikes Swoosh logo. En subtil, men særligt fed detalje er de fire prikker ned langs siden, som står for hver af de fire powerkvinder, der har udviklet denne damesneaker!

Style it up!

Nike Air Max Dia er en next-level sneaker for kvinder, som ønsker at forkæle sine fødder med førsteklasses stil. Gør som Ella Eyre, ‘popqueen’ og ‘megababe’, der tager Air Max Dia’en hele vejen fra sofaen til scenen! Sæt den lækre, alsidige sneaker sammen med dit favorite loungewear, komfortable tracksuits eller dit nyeste outfit samtidig med du rammer dansegulvet.

Gå endelig ikke glip af Nike Air Max Dias lancering d. 25. januar kl. 9.00, da denne sneak bestemt er et must-have i din 2019 sneakerkollektion!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg