jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | marts 22, 2023

Sneakers til din Konfirmation

Selvom konfirmationen foregår inde i kirken, er der vel ingen, der siger, at må skal lade sin sprøde stil vente udenfor…? Hvis fødderne alligevel skal forkæles med nye kicks til Blå Mandag – og det skal de vel – så udnyt lejligheden og gå endelig ikke glip af den perfekte undskyldning for at vise dine nye hvide sneaks til venner og familie på selve dagen! Som gæst til konfirmation kan du også vælge at følge trop med et par sneakers, der passer perfekt til lejligheden og tager sig godt ud på de mange fotos.


Fortvivl ikke! Vi hjælper dig med at løse opgaven om at finde den perfekte sneaker, som er chill nok til både at booste din stil på Blå Mandag og samtidig klassiske nok til at have på i kirken. Bryd med traditionerne og bliv trendsætter på din årgang med de hvide sneaks!


Herunder har vi udvalgt de mest konfirmations-egnede kicks i hvide og sorte farvenuancer, fra de hotteste brands lige nu. Med en lækker sort og/eller hvid sneaker kan du umuligt gå galt i byen, men tag et kig herunder og find netop den sneakermodel, som repræsenterer dig, og komplimenterer din personlige konfirmationsstil allerbedst.


hvide fila disruptor, hvide air force 1, sorte converse all star

FILA Disruptor

Retro er ’IN’ og FILA Disruptor sneakeren er sizzling hot lige nu! Match dit outfit med denne throwback sneak og sikr dig et sprødt look, samt masser af opmærksomhed på dagen. Fila Disruptor hviler på en ultra høj sål, der giver ekstra højde og ikke mindst stensikker stil!

Nike Air Force 1

Vinderen af dette års sneaker battle sætter standarden for hvad du skal forvente dig af dine nye kicks! De ikoniske Air Force 1 sneakers er en af vores personlige favoritter grundet det tidløse design. De passer perfekt til ethvert outfit, og den velkendte Air pude I sålen holder dine fødder komfortable dagen lang! De fås selvfølgelig i den legendariske hvide colourway, og mange andre farver.

Converse All Star

Canvas er lig med afslappet stil og er et godt valg til dig, som går efter et mere laidback look. Dette ikoniske brand gør sig godt under f.eks. et par jeans med en hvid skjorte og signalerer at du er cool, calm og collected! Alle modellerne har en fed skater-udstråling og er perfekte til at vise din indre rebel frem.

Nike Air Max 97

Nike Air Max 97 er et strømlinet sneakerdesign, som passer til de fleste outfits. Designet er innovativt og styret af inspiration fra en af de mest high-tech designs, nemlig højhastighedstogene fra Japan. Denne sko er en sikker vinder og fås i herre-, dame, junior– og børnestørrelser i et væld af colourways.

New Balance 530

Fuldend dit outfit med et par ikoniske 530 sneakers fra New Balance. De er inspireret af retro løbesko fra 90’erne, og giver dig et ikonisk throwback look, så du skiller dig ud i bybilledet. Den lette ABZORB midtersål giver dig den nødvendige stødabsorbering når du er på farten, og den skridsikre ydersål sørger for du altid har et godt fodfæste. Med 530 sneakeren fra NB får du en alsidig sneaker, som passer både til konfirmationen, og til resten af året.

Nike Air Max 270

Nike Air Max 270 er en del af den nye Air Max generation og forsynet med en super høj luftpude i hælen, som måler 33 mm. Denne sneaker er indbegrepet af komfort og kan med sin sublime støddæmpning holde dine fødder friske, selv efter en lang dag på farten. Glem alt om trætte fødder på blå bandag og scor dit par nu!

adidas Originals Stan Smith

adidas Originals super populære sneaker, Stan Smith, har givet danskerne stensikker stil på fødderne lige siden dens lancering tilbage i 70’erne. Overdelen er udstyret med ventilerende perforeringer, som sikrer, at fødderne holder sig friske hele dagen igennem. Med denne sneak er du sikker på at ramme plet, så sæt den bare på ønskeseddelen!


beige new balance 530, sorte air max 270, hvide nike air max 97

Undgå at få de forkerte sneakers

Saml inspiration her og send din JD ønskeseddel videre til dine forældre, så de ved præcis, hvad du ønsker dig. En Win-Win!


Sådan gør du: find drømmesneakeren på hjemmesiden, og ram ’Sæt på ønskeseddel’ knappen øverst. Lav din ønskeseddel med det samme og skyd så en mail afsted til pappa & mamma, onkel Svend, tante Tina og hvem du eller kan komme i tanke om. Kun sådan undgår du at skulle bytte gaver hele maj måned…


God konfirmation og blå mandag!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg