jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | marts 27, 2019

Hvad skal du have på til konfirmationen?

Selvom konfirmationen foregår inde i kirken, er der vel ingen, der siger, at må skal lade sin sprøde stil vente udenfor…? Hvis fødderne alligevel skal forkæles med nye kicks til Blå Mandag – og det skal de vel – så udnyt lejligheden og gå endelig ikke glip af den perfekte undskyldning for at vise dine nye hvide sneaks til venner og familie på selve dagen! Som gæst til konfirmation kan du også vælge at følge trop med et par sneakers, der passer perfekt til lejligheden og tager sig godt ud på de mange fotos.

Fortvivl ikke! Vi hjælper dig med at løse opgaven om at finde den perfekte sneaker, som er chill nok til både at booste din stil på Blå Mandag og samtidig klassiske nok til at have på i kirken. Bryd med traditionerne og bliv trendsætter på din årgang med de hotteste hvide sneaks!

Herunder har vi udvalgt de mest konfirmations-egnede kicks i hvide og sorte farvenuancer, fra de populæreste brands lige nu. Med en lækker sort og/eller hvid sneaker kan du umuligt gå galt i byen, men tag et kig herunder og find netop den sneakermodel, som repræsenterer dig og komplimenterer din personlige konfirmationsstil allerbedst.

Air Max 97

Nike Air Max 97 er et strømlinet sneakerdesign, som passer til de fleste outfits. Designet er innovativt og styret af inspiration fra en af de mest high-tech designs, nemlig højhastighedstogene fra Japan. Denne sko er en sikker vinder og fås både i herre-, dame, junior– og børnestørrelser i et væld af colourways.

adidas Originals Deerupt

adidas Originals Deerupt egner sig perfekt som både hverdagssko, løbesko og vil være en showstopper under dit afslappede konfirmationsoutfit i denne sprøde colourway. Sneakeren er lavet med fokus på dig, som har en aktiv hverdag og ønsker et sporty look, der reflekterer dette. Fås i flere farvenuancer, men den hvide er klart colourway, som passer perfekt til lejligheden!

sneakers
dreng med sneakers

Nike Air Max 270

Nike Air Max 270 er en del af den nye Air Max generation og forsynet med en super høj luftpude i hælen, som måler 33 mm.  Den overgås faktisk kun i højde af Air Max 720 sneakeren, som er 38mm. Denne sneaker er indbegrepet af komfort og kan med sin sublime støddæmpning holde dine fødder friske, selv efter en lang dag på farten. Glem alt om trætte fødder på blå bandag og scor dit par nu!

FILA Ray

Retro er ’IN’ og FILA Ray sneakeren er sizzling hot lige nu! Match dit outfit med denne throwback sneak og sikr dig et sprødt look, samt masser af opmærksomhed på dagen. FILA Ray hviler på en ultra høj sål, der giver ekstra højde og ikke mindst stensikker stil!

Lacoste

Er du den klassiske type? Så er Lacoste måske lige mærket for dig. Lerond og Carnaby modellerne er forsynede med en overdel syntetisk materiale, der beskytter fødderne hele dagen igennem. Spark blå mandag igang med lækre kicks og god smag fra Lacoste.

Nike Air VaporMax

En ægte trendsætter sneak for den konfirmand, som søger Créme de la Créme: Air VaporMax. Sneakerens overdel er af luftigt og let materiale og den slidstærke og fjedrende midtsål, byder på fantastisk støddæmpning til dine fødder. Denne sneaker vil helt klart få alle til at kigge en ekstra gang!

Converse

Canvas er lig med afslappet stil og er et godt valg til dig, som går efter et mere laidback look. Dette ikoniske brand gør sig godt under f.eks. et par jeans med en hvid skjorte og signalerer at du er cool, calm og collected! Alle modellerne har en fed skater-udstråling og er perfekte til at vise din indre rebel frem.

adidas Originals Stan Smith

adidas Originals super populære sneaker, Stan Smith, har givet danskerne stensikker stil på fødderne lige siden dens lancering tilbage i 70’erne. Overdelen er udstyret med ventilerende perforeringer, som sikrer, at fødderne holder sig friske hele dagen igennem. Med denne sneak er du sikker på at ramme plet, så sæt den bare på ønskeseddelen!

hvide sneakers
hvide sneakers

adidas Originals super populære sneaker, Stan Smith, har givet danskerne stensikker stil på fødderne lige siden dens lancering tilbage i 70’erne. Overdelen er udstyret med ventilerende perforeringer, som sikrer, at fødderne holder sig friske hele dagen igennem. Med denne sneak er du sikker på at ramme plet, så sæt den bare på ønskeseddelen!

Undgå at få de forkerte sneakers

Saml inspiration her og send din JD ønskeseddel videre til dine forældre, så de ved præcis, hvad du ønsker dig. En Win-Win!

Sådan gør du: find drømmesneakeren på hjemmesiden, og ram ’Sæt på ønskeseddel’ knappen øverst. Lav din ønskeseddel med det samme og skyd så en mail afsted til pappa & mamma, onkel Svend, tante Tina og hvem du eller kan komme i tanke om. Kun sådan undgår du at skulle bytte gaver hele maj måned…

God konfirmation og blå mandag!

Flere indlæg som dette

Næste indlæg