jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | marts 4, 2021

Eksklusiv Raffle Adgang: Nike Dunk High

Lanceringerne af Nike Dunks ser ikke ud til at holde pause lige foreløbigt…. Og vi bærer gode nyheder: en frisk colourway af Dunk High er nu bekræftet til herrer, damer og juniors. Sneakeren udgives nemlig i White/Orange Blaze edition, og er sat til officielt at lande d. 11.03.21.

Som med den første landing af Dunks bliver disse sneaks ikke lette at få fat i, og de kommer med garanti til at flyve ud af butikkerne, når de officielt kommer på hylderne. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at reservere et par, ved at tilmelde dig den eksklusive online raffle, sådan at du slipper for at stresse på selve lanceringsdagen.

Find mere info herunder.

Nike Dunk

Legenden fortsætter…

Den nu-ikoniske silhouette blev for første gang lanceret i 1985 og var designet af Nike legenden: Peter Moore, som også var manden bag Air Jordan 1 – endnu en legende!

Den var oprindeligt designet til at anvendes som basketball sneaker. Skabt til brug på gulve i hårdttræ og var iført af college basketball spillere på boldbanen.

Gennem de seneste 35 år er den ikke bare blevet bragt tilbage, men har også udviklet sig til at være et street-ikon – lige siden 1985’erne.

De kommende Dunk High beholder OG design linjerne og signatur colour blocking, som også blev set i det første drop. De har en premium læder overdel og hviler på en blød skummet midtersål for let og støttende dæmpning, på og af banen. Som altid, bliver disse legendariske sneaks rundet af med Swoosh logo langs siderne.

Nike Dunk

Tilmeld nu

Med eksklusiv adgang til JDX medlemmer, vil denne online raffle give dig chancen for at få fat i et par, inden de officielt lander i Nikes unikke colourways af White/Blaze Orange. Lyder det godt? Find mere info her.

Tilmeldinger skal ske inden kl. 11.59 GMT+1, onsdag d. 10.03.2021. Vilkår & Betingelser gælder.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 11, 2024

Move Big med JD

SNEAKERS | september 24, 2023

On the Move med Mercier

Næste indlæg