BACK TO SCHOOL PT. 2 – Outfits til pigerne

I sidste uge gav vi dig en guide til at vælge den rigtige rygsæk til skolestart, og i denne uge fortsætter vi temaet, og giver dig forskellige bud på perfekte outfits til første skoledag.

Hvis det bliver godt vejr

Lige nu viser Danmark sig fra sin bedste og mest solrige side, og vi håber det fortsætter på samme måde i resten af august. Til en solrig dag har vi valgt et let og sporty outfit, sådan at du kan føle dig godt tilpas hele dagen. T-shirt og shorts er begge fra Nike og sidstnævnte er udstyret med Nikes Dri-FIT teknologi, der sørger for at føre sved væk fra huden. Skoen vi har valgt til dette outft, er den populære Nike Air Max 270 med en overdel i let mesh, der lader foden ånde, og som har et lækkert fututistisk design. Outfittet er afsluttet med solbriller, så du også kan se godt ud i pauserne.

Go pink!

Måske har du lyst til at skille dig ud allerede på første skoledag? Et helt outfit i samme farve burde klare tricket. Herunder ser du vores bud på et perfekt outfit helt i lyserød. Du kan også tage en hel uge i forskellige farver og sætte lidt mere kulør på skolestarten.

Relax

Du kan også tage et mere casual take på dit første skoledags-outfit og vælge noget komfortabelt loungewear. Bliv inspireret af vores bud herunder med blød sweathirt fra The North Face, enkle leggings fra PUMA og komfortable sneaks fra Fila. Outfittet er afsluttet med stilet cap fra Nike.

Du kan shoppe mange flere flotte outfits lige her.

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Stine Berdiin

BOOST YOUR ROTATION: ADIDAS ORIGINALS ZX 2K BOOST

De landede første gang tilbage i j...

-->

SNEAKERS | Stine Berdiin

Tilbage på skolebænken: Find din nye taske hos JD!

I morgen står der august på kalen...

-->

SNEAKERS | Stine Berdiin

Lige Landet: Nike Air VaporMax 2020 Flyknit

Det er officielt. Nike har lige lau...

-->