jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | december 2, 2020

Yeezy Boost 350 V2 Core Black/Core Black/Red

Det er officielt! adidas og Kanye har bekræftet at en af de mest populære Yeezy Boost 350 V2 farvenuancer kommer tilbage! 3 år efter de sidst blev lanceret er ‘Core Black/Core Black/Red’ klar til at launche på lørdag d. 5. December 2020 på Frederiksberggade i København.

Ligesom med enhver Yeezy, bliver de her ikke lette at få fat på – og flyver sikkert over disken når de lander på lørdag. For at spare dig for stressen ved jagten på et par på udgivelsesdagen, så giver vi dig nu chancen for at få fat på dit par! Læs videre for at finde ud af mere…

Yeezy Boost 350 V2 Core Black/Core Black/Red

Ved det første launch i Februar 2017, blev mange sneaker-hoveder skuffet i første omgang. Core Black/Core Black/Red er siden blevet en af de mest ikoniske sneakers til dato. De er designet med en overdel i åndbart Primeknit-materiale, og viser signature ‘SPLY-350’ branding langs siderne i rød.
Disse Yeezys hviler på en Boost midtsål, der er udstyret med adidas’ legendariske affjedring og rundes af med en ydersål i gribefast gummi, så du lander sikkert på gaden.

Køb dem i butikken

JDX-medlemmer har eksklusiv adgang til disse lækre sneakers. Skriver du dig op på appen , har du chancen for at købe dem før de udkommer. Lyder det godt? Læs mere her. Deltagere skal dog skrive sig op før kl 23.59 GMT d. 2. December 2020. Vilkår og betingelser gælder.

Vil du købe dem på gammeldags manér? De er i en begrænset periode tilgængelige fra d. 5. December på Frederiksberggade samt. andre udvalgte JD-butikker.

Klik på din nærmeste butik nedenfor, og få dens adresse og åbningstider.

København

Helsinki

Stockholm


DON’T MISS OUT! Følg os på @JDsportsDK for de seneste konkurrencer eller del din fede stil med #JDlooks <3 Vil du opdateres løbende på de nyeste sneakers, eksklusive JD produkter mm. Meld dig vores nyhedsbrev her.

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

SNEAKERS | marts 26, 2022

Air Max Day

Næste indlæg