Vild med sneaks! – @sallyssneakers

Følger du JD på Instagram? Hvis ja, så har du nok også lagt mærke til de mange flotte posts af lækre sneaks, som vores influencers er så søde at berige os med. Vi her i JD-teamet er vilde med deres opfindsomhed, der virkelig får vores sneakers til at fremstå på bedst mulig måde. De har styr på deres ting! 

Udover at være dygtige fotografer ved de også en hel del om sneakers. Hvis du har lyst til at vide mere om sneakertrends og også lære vores skønne influencers bedre at kende, skal du følge med her på bloggen. Vi poster indlæg med interviews, der gør dig klogere på sneaks og på de mennesker, som ved mest om dem. 

Første indlæg i vores lille føljeton er et interview med Sally fra @sallyssneakers. READ ON!

Hvordan opstod din passion for sneakers? 

Jeg har altid været glad for sneakers, men det var nok, da adidas og Kanye lavede Yeezy, at jeg for alvor blev grebet af samler-fænomenet. Jeg begyndte at åbne øjnene for sjældne/limited sko og syntes, det var fedt, at man pludselig havde en sneaker fra et “almindeligt” sportsmærke, som alle ikke kunne få fingrene i. 

Vis os dine yndlingssneakers fra JD og fortæl, hvorfor det netop er dette par, du allerbedst kan lide?

Jeg kan umuligt blot vælge ét par, men hvis man følger mig på Instagram er det ikke nogen overraskelse, at nogle af mine yndlingspar er farverige! Mine top tre er pt.: Air Max 270 React, Air Max 270 og mine Vapormax 19 med neongrønne detaljer.

Hvad er den største sneakertrend i 2019 ifølge dig? 

Jeg synes umiddelbart, at der er fokus på udvikling af ny teknologi og vilde farver, især hos Nike, som har udgivet flere nye silhuetter og hybridmodeller i år (Air Max 720, Air Max 270 React etc.), er en stor trend. Skal jeg pege på en specifik type sko, vil jeg sige, at “løbeskoen” som f.eks. P-6000, kendetegner 2019, hvor det mere chunky look er noget, der er fulgt med fra 2018.  

 Har du allerede dit næste JD sneaker-køb i kikkerten? Hvis ja, hvilket par? 

JA! Det fineste par Air Max 98, der kommer i hvid med detaljer i blå, sort og gul.
Psst! Du kan shoppe de skønne Nike Air Max 98 online hos JD ved at klikke her.

Hvilke sneakers fra JD Sports vil du tage på?

På arbejde?  Til hverdag?  Til fest? 

Jeg har svært ved at definere, hvilke sneakers jeg tager på til forskellige begivenheder, fordi jeg ikke lader mig blive begrænset af, hvad jeg skal. Jeg blev uddannet psykolog denne sommer og har ofte overvejet, om der er sko, der kan blive “for meget”, når jeg skal ud og arbejde i mit erhverv. Jeg er dog nået til erkendelse af, at jeg skal tage de sko på, som gør mig glad og som passer til mit outfit – uagtet farve, form eller mærke. 

Passer sneakers til alle outfit?

JA. Det synes jeg helt bestemt. Netop fordi “sneaker-verden” har udviklet sig så meget og fordi, der er så mange forskellige muligheder derude, mener jeg bestemt, at man kan finde sneakers til ethvert outfit. Jeg ved dog, at der er meget delte meninger omkring lige netop dette. 

Hvordan kan sneakers ændre et outfit? 

Tit og ofte vælger jeg, hvilke sneakers jeg vil have på, inden jeg vælger mit outfit. Det er noget af det, der er med til at definere hele looket, føler jeg. Jeg mener, at et par farverige sneakers kan bidrage meget til et helt enkelt/klassisk outfit. På samme måde kan et par neutrale (sort, hvid, beige) sneakers også være med til at gøre et outfit mere low-key. 

Hvordan ser du, at sneakers er en del af din fremtid?

Jamen for mig startede sneakers med at være en hobby, men har udviklet sig til at være noget af det, der kendetegner mig allermest nu. Selvom jeg har et liv udenfor “sneaker-verden” og min Instagram, som ikke nødvendigvis er forbundet med hinanden, vil sneakers nok altid være en stor del af mit liv og fortsætte med at være det. Jeg har f.eks. allerede købt et par mini Yeezy Waverunners til den kommende mini-me, blandt andet fordi jeg gerne vil videregive interessen og glæden for ‘sneaker-verden’ til mine børn en dag. 

Du kan følge Sally og hendes sneakerverden på instagram her: @sallyssneakers

Følg også JD Sports og få masser af inspration til dit næste sneakerkøb! @jdsportsdk

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Stine Berdiin

Har du mistet motivationen? 4 tips til hvordan du kommer tilbage til din (hjemme)træning

Har du i disse dage lidt svært ved...

-->

SNEAKERS | Stine Berdiin

Nike Air Max Day 2020: Kan du spotte Air Max 2090?

I går fejrede vi Air Max Day for 6...

-->

SNEAKERS | Stine Berdiin

Kom helt tæt på Air Max 2090

Det er officielt