jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | maj 22, 2020

Superligaen er tilbage! Check JDs (næsten) 100% objektive drømmehold!

Torsdag den 28. Maj kl 19.00 løber AGF og Randers FC på banen i Aarhus. Kampen er vigtig for begge mandskaber, men den er særlig vigtig, da den markerer genoptagelsen af Superligaen efter Corona-pausen. Det er noget vi i dén grad har glædet os til her hos JD. Derfor tænkte vi, at vi ville tage nærmere kig på spillerne. Og hvordan kan vi gøre det bedre end ved en drømme-startopstilling?

Nuvel, der findes tonsvis af disse rundt omkring. Næsten alle fodboldmedier har en eller anden form for drømmehold ud fra diverse kriterier. Det er ikke det fjerneste galt med, men vi tænkte dog alligevel, at vi ville give den et lille twist. Vi har tidligere udtaget vores drømme EM-opstilling ud fra, hvilke fodboldstøvler de spiller i. Denne gang gør vi det dog endnu mere specifikt – hver position er udtaget ud fra diverse statistikker. Det her hold er muligvis hverken det stærkeste eller svageste, der kunne sættes sammen, men hver eneste spiller topper en eller anden statistik eller, i et enkelt tilfælde, lander i bunden. Vi takker Superliga.dk og Superstats.dk for at gøre det hårde arbejde for os.

Så! Læn dig tilbage, smid benene op og se JDs 100 % objektive startopstilling ud fra 100 % (næsten) tilfældigt udvalgte statistikker! Oven i købet i en old school 4-4-2 opstilling. Fredags-mode er aktiveret! 

Målmand:

Superligaens flittigste hænder i målet: Tobias Mikkelsen – Lyngby BK – 87 redninger

I målet starter vi med målmanden der med flest redninger. Vi tænker, at det er en fordel at have de varmeste handsker klar mellem stængerne! 

Forsvar

Superligaens mest driftsikre højreback: Svenn Crone – Silkeborg IF – 2.045 spillede minutter

Stabilitet er nøgleordet! Med Svenn Crone får vi en af de spillere, der har spillet flest minutter i ligaen. En spiller i god form kan vi altid bruge.

Op i luften – Superligens højeste centerforsvarer: Mikkel Qvist – AC Horsens – 203 cm

Vi forsøger at dominere luftspillet ved hjælp af AC Horsens Mikkel Qvist. Der skal trænes højdespring, hvis du skal forbi ham!

Ned på jorden igen – centerforsvaren med flest vundne dueller på jorden: Jores Okore – AaB – 91

Men spillet på jorden er selvfølgelig også vigtigt. Derfor har vi AaB-klippen Jores Okore med til at tage fra i midterforsvaret.

Venstre backen med flest tacklinger: Oliver Lund – OB – 45 tacklinger

Ét er at vinde dueller. Men nogle gange er en god gammeldags tackling det, der er brug for. Det får vi med ligaens mest tacklende venstreback!

Midtbane

Ligaens mest aktive fod – midtbanespilleren med flest afleveringer – Zeca – FCK – 1.718 afleveringer

Boldbesiddelse alene vinder ikke kampe, men det hjælper! Så i holdets maskinrum har vi valgt spilleren med flest afleveringer. Ikke så overraskende findes han på FCKs midtbane og nu også på JDs.

Ligaens  mest løbestærke midtbanespiller: M.E. Madsen – Silkeborg IF – 306.045 løbede meter.

Den mest afleveringssikre fod, bakkes op af ligaens største lunger. De sidder på Mads Emil Madsen fra Silkeborg, som derfor fuldender vores midtbaneduo.

Venstrekanten ejes af spilleren med flest sprint: Simon Hedlund – Brøndby IF- 499 sprinter

Med en arbejdsom midtbanespiller, skal vi også have en løbestærk kantspiller. Simon Hedlund spiller angriber hos Brøndby, men har tidligere været kant, så han får pladsen. Så er vi sikre på,a at der er dybdeløb!

Højrekanten med højeste topfart: Mabil – FCM – 34.7 km/t

Fart er ikke alt, men fart er vigtigt at have. Fart får vi med ligaens hurtigste kantspiller. Awer Mabil fra FC Midtjylland sprinter fra de fleste – i hvert fald, når han er oppe i fart. Så han skal have en plads på holdet.

Angreb

Superligaens laveste angriber: Patrick Egelund – Esbjerg FB – 169 cm

Onde tunger vil påstå at Esbjergs Patrick Egelund har en negativ rekord… Vi påstår, at han må have et lavt tyngdepunkt, som vi stensikkert kan udnytte. Derfor skal han have pladsen

Superligaens mest chanceskabende angriber: E. Ferreira- FCM – 74 skabte chancer

Vi er ikke stensikre på, hvem der skal score målene på holdet…. Men ved at smide FC Midtjyllands Evander Ferreira på toppen, så er vi sikre på at spillerne nok skal få muligheder for at score. Så må vi håbe, at det er nok!

Det giver os holdet:

Det blev en broget flok i sidste ende. 9 Forskellige hold er repræsenteret blandt disse 11. Fra topholdenes stjerner til bundholdenes stamspillere. Om en uge går det atter løs, mestre og nedrykkere skal findes, og så må vi se, om ovenstående hold er det samme, eller om spillerne overhales i de forskellige statistikker… Selvom Patrick Egelund og Mikkel Qvist nok sidder ret sikkert på deres positioner.

På vores hjemmelavede drømmehold har vi selvfølgelig også alle de største brands repræsenteret. Både Hummel, adidas og Nike stempler ind, så vi holder selvfølgelig stilen. Så nu bliver det spændende! Et pakket kampprogram efter en pause kan vende det hele op og ned, så hvordan stillingen ser ud i slutningen af sæsonen, tør vi ikke spå om….

Så derfor: Gør du? Tror du FCK kan indhente FCM? Tror du Hobro, Esbjerg eller Silkeborg kan redde livet? Kan Brøndby nå top 3? Vi havde gang i en spændende sæson før pausen, og vi er ikke i tvivl om, at der også bliver spænding efter.

Vi ses ikke på stadion foreløblig, men derfor kan vi stadig glæde os!

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 24, 2023

SNEAKER BATTLE 2022

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg