jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juni 12, 2020

For et par uger siden gav vi jer et næsten 100% objektivt bud på et Superliga drømmehold. Nu er der gået 2 spillerunder siden, og vi vil gerne forsyne jer med en lille follow up på dansk fodbold.

SU-SU-SUPERLIGA

3F Superligaen er nu gået ind i sin afgørende face med mesterskabsslutspil og nedrykningsspil. Kampprogrammet et lagt ud, og vi går nogle spændende uger i møde.
I toppen ser det dog ud til at FCM er godt på vej mod klubbens tredje mesterskab mens bronzemedaljen i høj grad stadig er i spil. Lige nu befinder AGF sig på den gyldne tredjeplads med 47 point, mens Brøndby er på fjerdepladsen med 42 point og altså 5 point fra bronzen. På søndag tørner de to hold ud mod hinanden i 27. spillerunde, og vinder Brøndby den kamp, kan det for alvor blive spændende.
På ligaens andenplads finder vi FC København med 56 point, men heller ikke de kan vide sig helt sikre på sølvmedaljen på trods af 9 points forspring til AGF. Det bliver interessant at se, om ‘de hviie’ kan fortsætte de gode takter i Superligaens mesterskabsslutspil.
I denne sæson har vi fået vi en ny struktur, hvilken betyder, at der skal findes tre direkte nedrykkere. Det ser svært ud for Esbjerg og Silkeborg, som begge ligger på sidstepladsen i hver deres pulje. Hobro og Sønderjyske ligner de to hold, der skal spille playoff kampe om overlevelse. Hvem tror du, klarer skærene?

POKALEN

Teknisk set er dette ikke en Superliga Follow up, men som vi alle ved, er pokalen næsten lige så vigtig. Har klubben haft en halv skidt sæson, kan den redde det hele, og er der mulighed for at tage ‘the double’, bliver klubben skrevet i historiebøgerne.
I weekenden blev der spillet om pladser til årets Sydbank Pokalfinale, første kamp mellem AC Horsens og Sønderjyske og anden mellem Aab og AGF. Det blev som bekendt Sønderjyske og Aab, der trak sig sejrrigt ud af de to kampe, og de to hold mødes onsdag den 1. juli til et brag af en finale.
De to pokalsemifinaler bød på massere af gode øjeblikke, og det er helt sikkert værd at gå ind at tjekke Glen Riddersholms capo-optræden ud eller se Lucas Andersens fremragrende scoring til 2-0.
Men hvem af de to klubber hiver pokalen med hjem? Hvis vi skal kigge på tallene, kunne der nok være tale om en favoritstatus til Aalborgenserne, men heldigvis er bolden er rund og intet afgort på forhånd. Vi glæder os til at se finalekampen den 1. juli!

NYHEDEN – HE’S BACK

I sidste uge valgte Lars Olsen at stoppe som træner i Esbjerg, og det er vidst ikke helt løgn at sige, det var noget af en nyhed, at det er Troels Bech som overtager posten. En gammel superliga-kending er tilbage, og Troels udtaler selv, at han på trods af noget tid væk fra Superligaen stadig har ret godt styr på det. Om Esbjergs trup udtaler han, at der helt klart er kvalitet, men at det ikke er kvaliteten alene, som afgør kampe. Det er samarbejdet, og det er det, der er fokus nu. Vi ønsker Troels Bech tillykke med jobbet og ser frem til at følge med i Esbjergs kamp for overlevelse i Superligaen.

Flere indlæg som dette

SNEAKERS | januar 24, 2023

SNEAKER BATTLE 2022

SNEAKERS | december 30, 2022

New Year, New Me

Næste indlæg