Superbowl: Superstjerner med sneakerhjerner

Natten mellem søndag og mandag finder verdens største 1-dags sportsbegivenhed sted,  når San Francisco 49’ers kæmper imod Kansas City Chiefs om at vinde den 54. udgave af Super Bowl. Kampen spilles i Miami på Sun Life Stadium foran 65.000 tilskuere, og de har god grund til at glæde sig! To af ligaens bedste hold, en af de bedste defensive enheder mod en af de bedste offensive enheder… Og så er sportens nye superstjerne en af verdens største sneakerfans!

Lidt optakt til kampen

NFL er svært at spå om. Det har denne sæson vist, hvor flere stærke hold røg ud mindst en runde tidligere end spået. Ret tidligt i sæsonen blev det dog klart, at netop disse to hold begge havde noget imponerende at byde på, og de blev hurtigt spået til at nå langt. Begge hold var stærke i den regulære sæson, hvor Chiefs vandt 12 af deres 16 kampe og 49ers 13.

49ers scorede næstflest point af alle hold i ligaen, men var faktisk mest kendt for deres forsvar, som holdte modstanderne fra at score i afgørende situationer. Så de var tidligt udnævnt som et hold, der kunne gå hele vejen. Man siger jo, at offensiven vinder kampe, men defensiven vinder mesterskaber. Chiefs havde en ganske fin sæson, men det var især i slutspurten med 5 sejre i de sidste 5 kampe, at de markerede sig blandt favoritterne.

Hvem vinder Super Bowl?

Offensiv mod defensiv

Flere steder sættes kampen op som ligaens stærkeste offensiv mod ligaens stærkeste defensiv. Dette passer ikke helt, da ingen af de to hold ligger nummer ét i nogle af de to kategorier. Men spiller for spiller og som samlede enheder, er det nok det stærkeste og mest interessante matchup vi kan få.

49ers har ganske vist flest yards  i sæsonen og næstflest point, men Patrick Mahomes og resten af Chiefs offensiv er bredt anerkendt, som et af de mest spændende units, da de er ekstremt varierede i, hvad de kan som gruppe, og derfor er svære at dæmme op for. Hvad enten det er kast eller løb, om Mahomes skal på farten eller beskyttes, så har de fundet løsningerne. Et eksempel er i AFC finalen imod Tennesse Titans, hvor Mahomes kastede 294 yards, der førte til 3 touchdowns, men stadig var den spiller der løb længst med bolden.

Omvendt er 49’ers defensiv nok den stærkeste i ligaen. Igen, ikke helt statistisk set, men de har bare haft en evne til, at lukke af på de helt rigtige tidspunkter, og ikke tillade modstanderen at komme tilbage i kampen. Den enhed mod Mahomes bliver et ekstremt spændende matchup, som vi glæder os til! Men vi skal også holde øje med, hvad Chief’s quarterback smider på fødderne på så vigtig en dag.

Skal du se med natten til søndag? Så husk at vise støtten til favoritholdet. Uanset om det er 49’ers eller Chiefs der skal bakkes op. Hvis dit favorithold ikke gik hele vejen denne sæson, så vis støtten alligevel og bliv klar til næste sæson med alt vores NFL gear.

Superstjernen med et rum fuld af sneakers

Patrick Mahomes er som de fleste af os. Måske med et par millioner mere på kontoen, men stadig som de fleste af os. Han er nemlig kæmpe fan af sneakers! I hans hjem I Kansas har superstjernen faktisk et helt rum på størrelse med en stue kun fyldt med sneakers. Det er noget, han har ønsket sig i seks år, og nu har han haft muligheden. Vi er slet ikke misundelige!

Over 180 par sikrer at han har lidt at vælge imellem, og han har da også udtalt, at han netop ikke vil have samme par på mere end to gange i løbet af et år. Lidt af et luksusproblem! En NFL-stjernes budget og kontakter er måske bedre end de flestes. Men derfor kan du sagtens lade dig inspirere og shoppe i de samme serier!

Da Mahomes er sponsoreret af adidas, og har været det i et par år nu, så består hans samling naturligvis kun af adidas-sneakers. Hans yndlingspar lige pt er et par Yeezy, og vi kan kun støtte op omkring, at det er en fed sneakerserie. Derudover har han en del sko fra både Ultra Boost og NMD serierne. Så der er masser at lade sig inspirere af.

Sneakers er en stor del af sporten. Hvor Mahomes er adidas-dreng er den kontroversielle Colin Kaepernick, tidligere 49ers quarterback, en stor stjerne hos Nike og især hans involvering i kampagnen omkring Air Force 1 Serien gav enorm opmærksomhed. Så nu da Nike lige har udgivet en opdateret version af Air Max 90, så bliver det spændende at se, hvem der skal være det nye NFL-ansigt. Tør man bruge Kaepernick igen?

God kamp til natteravnene søndag! Fortæl os hvem du tror vinder Super Bowl, og hvilke sneaks du skal have på under kamen!

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Patrik Lidegaard

Liverpool er Premier League-mestre!

For en uge skete det! 25. Juni omkr...

-->

SNEAKERS | Patrik Lidegaard

Ud i det blå

Vi nærmer os juli måned, hvilket ...

-->

SNEAKERS | Patrik Lidegaard

#IAMJD FT. RITA ORA

Big news! Vores seneste #IA...

-->