jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juli 15, 2020

JDX eksklusiv adgang: Yeezy Boost 350 V2 ‘Zyon’

News just in! Efter vi så et glimt af dem tilbage i februar, har adidas og Kanye bekræftet at de launcher en ny Yeezy 350 V2 farvenuance. 350 V2 ‘Zyon’ er sat til at launche til hele familien den 18. juli 2020

Ligesom med enhver Yeezy, bliver de her ikke lette at få fat på – og flyver sikkert over disken når de lander senere på ugen. For at spare dig for stressen ved jagten på et par på udgivelsesdagen, så giver dig nu chancen for at få muligheden for at få fat på dit par! Læs videre for at finde ud af mere…

Yeezy Boost 350 V2 ‘Zyon’

Kanye har på det seneste droppet farvenuance der er inspireret af old school sneakers. Zyon ser dog ud til at være noget helt nyt til Yeezy 350 V2’s sommer line-up.

De er designet med en ovedel i åndbart Primeknit-materiale, der er vævet sammen i hvide, sorte, brune og grå nuancer. Yeezys hviler på en Boost midtsål i æggehvid, der er udstyret med adidas’ legendariske affjedring, samt en ydersål i gribefast gummi, så du lander sikkert på gaden.

Ligesom de nyeste YZY drops er de udstyret med en gennemsigtig stribe langs siderne.

Få eksklusiv adgang

JDX-medlemmer har eksklusiv adgang til disse lækre sneakers. Skriver du dig op online, har du chancen for at købe dem før de udkommer. Lyder det godt? Læs mere her. Deltagere skal skrive sig up før kl 23.59 den 13. juli 2020 og betaling skal falde seneste kl 09:00 d. 16. juli 2020. Vilkår og betingelser gælder.

Vil du købe dem på gammeldags manér? De er tilgængelige den 18. juli i udvalgte JD-butikker i en begrænset periode – fra butikkerne åbner. Det er først til mølle-princippet, så skynd dig!

Klik på din nærmeste butik nedenfor, og få dens adresse og åbningstider.

London

Liverpool

Newcastle

Amsterdam

Paris

Nice

Bruxelles

Lyon

Köln

Lissabon

København

Antwerp

Rotterdam

Essen-Oberhausen

Haag

Barcelona

Nürnberg

Berlin

Sheffield

Frankfurt

Lille

Bremen

Strasbourg

Hannover

Dublin

Helsinki

Napoli

Austria

Düsseldorf

Milan

Porto

Madrid

Valencia

Malaga

Stockholm

Manchester

Birmingham

Glasgow

London

Leeds

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

SNEAKERS | marts 26, 2022

Air Max Day

Næste indlæg